Βρήκε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με άλλον, έβγαλε σέλφι και έγινε viral

«Ποιος κοιμάται στο κρεβάτι μου;». Με αυτή την ερώτηση, ο Duston ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό τη σέλφι που έβγαλε με τη γυναίκα του και τον εραστή της να κοιμούνται στο κρεβάτι τους.

 


Article featured image
Article featured image

Μια αντίδραση που δεν θα είχαν οι περισσότεροι, αφού συνήθως όταν βρεις τον/την σύντροφο σου με άλλον/άλλην στο κρεβάτι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να είσαι διακριτικός και ήρεμος.

Ο Duston Holloway από το Emory του Texas, παρόλα αυτά, όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο του και βρήκε την -πρώην πλέον- κοπέλα του να κοιμάται μεθυσμένη στο κρεβάτι με έναν άγνωστο άντρα, δεν έχασε την αίσθηση του χιούμορ του και άρχισε να φωτογραφίζει το παράνομο ζευγάρι με το κινητό του.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού στο τέλος έβγαλε και μια σέλφι μαζί τους, την οποία ακολούθως ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

 



«Όταν επιστρέφεις στο σπίτι και βρίσκεις στο κρεβάτι σου αυτήν που αγαπάς με ένα άλλο άντρα. Οι καλοί άντρες αξίζουν σωστές γυναίκες», έγραψε προσθέτοντας ένα σαρκαστικό emoji. Στις φωτογραφίες διακρίνονται η πρώην κοπέλα του Duston με την μπλούζα της και ο εραστής της, ημίγυμνος να ξαπλώνουν λιπόθυμοι από το ποτό, στο κρεβάτι.

Όταν ένας χρήστης που είδε τη φωτογραφία τον ρώτησε αν τελικά τους ξύπνησε, ο Duston παραδέχτηκε πώς στην αρχή ήθελε να τους σπάσει στο ξύλο, αλλά μετά σκέφτηκε ήρεμα και φέρθηκε σαν αρχηγός και τους έβγαλε απλά φωτογραφίες.

 



«Προσπάθησα να τους ξυπνήσω, αλλά ήταν τόσο μεθυσμένοι και οι δύο που δεν καταλάβαιναν τίποτα. Εγώ ήθελα απλά να ρωτήσω αν είναι εντάξει να κοιμηθώ στον ξενώνα και τι θα ήθελαν για πρωινό», συμπλήρωσε στην απάντηση του. Οι φωτογραφίες του Duston μέσα σε λίγα 24ωρα έγιναν viral με χιλιάδες κόσμου να τον συγχαίρουν για την ηρεμία και την πραότητα που επέδειξε. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που προσφέρθηκαν να τον βγάλουν έξω για να του βρουν άλλη κοπέλα. 

 



 

*Με πληροφορίες από την dailymail


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ