Το 16χρονο Τσιγγανάκι που έκανε τους κριτές να βουρκώσουν

Ο Αλέξανδρος Αγγούρης είναι μόλις 16, κατάγεται από τον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, πηγαίνει σε μουσικό σχολείο, μελετά πολύ (και φαίνεται), δηλώνει ότι αγαπά το καλό τραγούδι και ερμηνεύει λες και έχει εμπειρία χρόνων.

 


Article featured image
Article featured image

«Είμαι Τσιγγανάκι» λέει ο ίδιος συνέχεια, ενώ στο τέλος, μετά που άκουσε τα εξαιρετικά σχόλια των κριτών δεν έχασε την ευκαιρία να ερμηνεύσει και ένα παραδοσιακό τσιγγάνικο τραγούδι που διασκεύασε ο Goran Bregović.

Κατά τ’ άλλα, όσο ο Αλέξανδρος ερμήνευε «Το ψωμί της ξενιτιάς», που πρώτος ερμήνευσε ο Καζαντζίδης, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ενώ την ίδια συγκινησιακή φόρτιση είχε και η Τάμτα, που στο τέλος γύρισε ανάποδα την πολυθρόνα της για να μη δείχνει στο κοινό τα βουρκωμένα μάτια της.

Πολύ καλά λόγια είπαν στον 16χρονο και οι 4 κριτές, τόσο για την ερμηνεία του όσο γενικότερα και για την ανατροφή του. Πέρα από τη μουσική, ο Αλέξανδρος ασχολείται και με άλλα διάφορα, όπως η ρομποτική, έχοντας μάλιστα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ