Γιατί το Ιnstagram γέμισε με γυμνά οπίσθια; [NSFW]

Το παρακολουθούμε εδώ και μερικές μέρες στο timeline του Instagram μας και η αλήθεια πως μας κίνησε την περιέργεια. Δεν βλέπεις καθημερινά γυμνά αντρικά και γυναικεία οπίσθια να «ποζάρουν» σε διάφορα σημεία εσωτερικά ή εξωτερικά και να βγάζουν κάτι σαν σέλφι(;).

 


Article featured image
Article featured image

Τα πράγματα είναι απλά, αφού hashtag #cheekyexploits είναι ακόμη μια τάση που έγινε viral με άτοαμ κάθε φύλου, ηλικίας και σωματότυπου να γυρίζουν την πλάτη, να βγάζουν στη φόρα τα οπίσθια τους και να τα φωτογραφίζουν όλο χάρη και ομορφιά.

Η επίσημη σελίδα που αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες αυτές, αναφέρει πως η κεντρική ιδέα πίσω από αυτό το trend είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο, μέσω των οπισθίων. Εμείς πάλι πιστεύουμε πως είναι ακόμη μια ευκαιρία για κάποιους να μας επιδείξουν τα κάλλη τους, δικαιολογώντας το με ένα hashtag.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως οι 56.000 ακόλουθοι – αριθμός που συνεχώς αυξάνεται- ασπάζονται τη φιλοσοφία των δημιουργών του #cheekyexploits και το στηρίζουν ανεβάζοντας τέτοιες φωτογραφίες.

Αν θες κι εσύ να στηρίξεις αυτή τη προσπάθεια, βρες ένα όμορφο φυσικό τοπίο ή έναν στιλάτο χώρο πάρε την παρέα σου ή και μόνος σου και βγάλε φωτογραφία την πίσω όψη σου. Μπορείς να το κάνεις γυμνός ή φορώντας τα ρούχα σου. 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ