Προβλήματα για τους «Μαχητές» μετά την ψηφοφορία;

Πώς θα είναι το κλίμα στην παραλία μεταξύ των παικτών των «Μαχητών»; 

 


Article featured image
Article featured image

Πώς θα αντιδράσει ο Γιάννης Σπαλιάρας που μετά τη χθεσινή ψηφοφορία αντιλαμβάνεται πως δεν είναι επιθυμητός από ολόκληρη την ομάδα του; Ποια θα είναι η ψυχολογική κατάσταση της Ελισάβετ που για πολλοστή φορά βρίσκεται προτεινόμενη προς αποχώρηση; Ποιες συζητήσεις θα γίνουν στην παραλία μεταξύ «Μαχητών» και «Διασήμων» σχετικά με την ψηφοφορία;

Και ποια ομάδα θα κερδίσει το λαχταριστό και πολυπόθητο έπαθλο φαγητού;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor», το οποίο διαδέχεται την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, η οποία ανέδειξε προτεινόμενους τον Γιάννη Σπαλιάρα, την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Ορέστη Τσανγκ.

Η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ, χτύπησε για μια ακόμη φορά κόκκινο. Στα νεανικά κοινά 18-24 το ποσοστό έφθασε το 86.5% ενώ στις γυναίκες 18-44 το 72.7% στα ανά τέταρτο στοιχεία. Στο σύνολο του πληθυσμού το ποσοστό άγγιξε το 61.5%.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό επεισόδιο του «Survivor» προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ