Έρχεται Κύπρο ο Χαρούλης!

Θα τραγουδήσει αρχικά στο Κούριο (Λεμεσός), ενώ την επόμενη μέρα θα είναι στο γήπεδο του Ορφέα (Λευκωσία), σε μια συναυλία-φεστιβάλ, όπου θα τραγουδήσει και ο Μπαλάφας. Επίσης, την αμέσως επόμενη μέρα, και πάλι στο γήπεδο του Ορφέα θα έχουν συναυλία οι Πασχαλίδης και Θηβαίος.

 


Article featured image
Article featured image

Πιο συγκεκριμένα, η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 20:00 (πόρτες ανοίγουν στις 19:00). Ο Χαρούλης θα είναι εκεί με τη μπάντα του!

Το επόμενο βράδυ, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 20:00 (19:00 ανοίγουν οι πόρτες), ο Χαρούλης θα βρίσκεται στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία, ενώ εκεί θα βρίσκεται και ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Στην ουσία, πρόκειται για δυο ξεχωριστές συναυλίες, αφού ο κάθε ένας θα τραγουδήσει με τη δική του μπάντα, ενώ ενδέχεται όμως να πουν και ορισμένα τραγούδια μαζί!

Τέλος, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, και πάλι στο γήπεδο του Ορφέα (ώρα 19:00), θα γίνουν και πάλι δύο ξεχωριστές συναυλίες, από τους Μίλτο Πασχαλίδη και Χρήστο Θηβαίο αυτή τη φορά, οι οποίοι με τις μπάντες τους θα κάνουν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά!

Κατά τη διάρκεια των δύο συναυλιών στον Ορφέα, εκεί θα πωλείται φαγητό, ποτό, τα CDs των καλλιτεχνών, ενδεχομένως και κάποια άλλα πράγματα σε ένα μικρό παζαράκι!

Σε ότι αφορά στα εισιτήρια, οι τιμές θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών, ενώ για τις δύο συναυλίες στον Ορφέα (8 & 9 Ιουνίου), στη Λευκωσία, θα υπάρχουν ειδικά πακέτα!

Περισσότερες πληροφορίες: 99810011


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ