Ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης το Nicosia Pop Up Festival

Το Nicosia Pop Up Festival έχει διακριθεί με την ευρωπαϊκή αναγνώριση EFFE Label 2017-2018.

 


Article featured image
Article featured image

Δηλαδή κατέχει μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Το Nicosia Pop Up Festival έγινε μέλος του EFFE festival community, που υποστηρίζεται από το  European Festivals Association, και το οποίο αποτελείται από φεστιβάλ που διακρίνονται για την καλλιτεχνική τους αρτιότητα και έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ διακρίθηκε ως μια καινούρια και φρέσκια ιδέα, η οποία αποσκοπεί στο να προσφέρει χώρους και βοήθεια σε δημιουργούς για να εκθέσουν το έργο τους ενώ ταυτόχρονα συντείνει στην αναβίωση του υποβαθμισμένου εμπορικού κέντρου.

To Nicosia Pop Up Festival θα εμφανίζεται πλέον στην ιστοσελίδα του EFFE, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση, αποκτούν άμεση πρόσβαση στο ευρύτερο κοινό των φεστιβάλ, σε καλλιτέχνες, καλλιτεχνικούς οργανισμούς, σύνολα, ορχήστρες, θέατρα και οργανισμούς χορού, σε παντός είδους δημόσιους οργανισμούς, χορηγούς και ιδιωτικές εταιρίες καθώς και στα ΜΜΕ.

Έχοντας το EFFE Label 2017-2018, αυτόματα Nicosia Pop Up Festival κατέχει μια θέση στον Οδηγό Φεστιβάλ (EFFE Festival Guide), ο οποίος θα κοινοποιηθεί σε κάθε χώρα Μέλος της Ε.Ε. και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Οδηγός αυτός θα επιτρέψει στους Ευρωπαίους πολίτες και στους καλλιτέχνες, την άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες ειδήσεις και πληροφορίες για τα κορυφαία πολιτιστικά φεστιβάλ της Ευρώπης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ