Το φετινό καλοκαίρι θέλει παγωμένο καφέ Starbucks

Που αλλού θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία παγωμένου καφέ, ο οποίος ετοιμάζεται με τον μοναδικό τρόπο των Starbucks;

 


Article featured image
Article featured image

Και αυτό το καλοκαίρι τα Starbucks ετοίμασαν για εμάς μια πλούσια ποικιλία καφέδων, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από έντονο πολύπλοκο προφίλ, μέχρι απαλό και γλυκό, ανάλογα με τον τύπο και ποικιλία καφέ, τη μέθοδο παρασκευής του, καθώς και τα συνοδευτικά επιλογής μας (γάλα, σιρόπι, topping κλπ).

 

Cold Brew, ο αγαπημένος

Η πιο cool εκδοχή κρύου καφέ σε 3 παραλλαγές:

Starbucks Cold Brew, original

Χρειάστηκαν περισσότερες από 65 προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο χαρμάνι για την ιδιαίτερη αυτή παρασκευή καφέ που απαιτεί χρόνο και υπομονή ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Αξιοποιώντας το χρόνο – αντί για τη θερμότητα, όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους – μέσω της αργής εκχύλισης φρεσκοαλεσμένου καφέ σε κρύο νερό για 20 ώρες, επιτυγχάνεται μια φυσικά γλυκιά & βελούδινα απαλή γεύση με χαμηλή οξύτητα, που διατηρεί παράλληλα γεμάτο σώμα.

Το χαρμάνι αυτό συνδυάζει αρμονικά κόκκους καφέ από την Κολομβία που προσδίδουν νότες σοκολάτας με Αφρικανικούς κόκκους που προσφέρουν νότες κίτρου και ελαφρώς πιο όξινο προφίλ. Παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες κάθε φορά για να διατηρεί την υπέροχη γεύση του!



Vanilla Sweet Cream Cold Brew: Ο Cold Brew αποθεώνεται με μια επιπλέον πινελιά που κάνει τη διαφορά: Μια δόση γλυκιάς κρέμας & βανίλιας στο τελείωμά του.

Cold Brew Float: Το αρμονικό πάντρεμα δύο υπέροχων ροφημάτων. Ξεκινώντας από ένα vanilla Frappuccino και με την προσθήκη του μοναδικού Cold Brew coffee, δημιουργούμε μια νέα εμπειρία καφέ που θα λατρέψετε.

 



 

Αffogato style Frappuccinoένα τέλειο πάντρεμα δύο υπέροχων γεύσεων:

Σε μια από τις αγαπημένες βασικές γεύσεις Frappuccino (caramel, mocha και άλλες) οι baristas προσθέτουν στο τέλος μια δόση ζεστού espresso που απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα. Έμπνευση για το Affogato style αποτελεί ένα Ιταλικό επιδόρπιο από παγωτό που κυριολεκτικά «πνίγεται» σε espresso.

Στα Frappuccino η προσθήκη μιας δόσης ζεστού espresso  αντισταθμίζει τη γλυκύτητά τους και ισορροπεί τέλεια με τον πάγο. Η επιλογή Affofago Style μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε Frappuccino διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές σε διαφορετικές γευστικές προτάσεις.

Καφέδες και ροφήματα με βάση τον espresso – Κλασικές, διαχρονικά αγαπημένες επιλογές στην παγωμένη τους εκδοχή

Ο espresso, η καρδιά των ροφημάτων των Starbucks, προσφέρει την κλασική βάση για καφέδες και ροφήματα όπως Freddo Espresso, Iced Americano, Cappuccino Freddo, Iced Latte, Iced Caramel Macchiato, Doubleshot, κλπ.

 

Perú, ποικιλία καφέ κατάλληλη και για κρύο καφέ

Απολαύστε την εκλεπτυσμένη ποικιλία καφέ μοναδικής προέλευσης Perú, ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματα Starbucks στα καταστήματα καθώς και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή / και το γραφείο. Αυτό που κάνει τον Perú να ξεχωρίζει είναι οι διακριτικές νότες βοτάνων και ξηρών καρπών, το μέτριο σώμα σε συνδυασμό με τη χαμηλή οξύτητά του. Δοκιμάστε τον κρύο με παγάκια καφέ ως μια εναλλακτική δροσιστική πινελιά στην ημέρα σας.

 

Ζήστε την παγωμένη πλευρά του καφέ με οδηγό τη δεξιοτεχνία και πάθος των baristas των Starbucks!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ