Ποιος βρίσκεται πίσω από τα μεγάλα πουλιά που βλέπουμε στις στέγες

Το τελευταίο διάστημα θα έχεις προσέξει ότι σε πολλές στέγες σπιτιών, κυρίως κεραμιδένιες, ίπταται ένα μεγάλο μαύρο πουλί, το οποίο στην ουσία είναι στερεωμένο πάνω σε μια μεγάλη κεραία.

 


Article featured image
Article featured image

Ποιος όμως βρίσκεται πίσω από αυτό την κατασκευή και ποια είναι ακριβώς η χρήση του πουλιού αυτού με την ονομασία «Scaring bird»;

Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, η απάντηση, θα σκεφτείς, είναι σχετικά απλή. Ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι. Το μεγάλο μαύρο πουλί ήρθε για να «διώχνει» τα περιστέρια και άλλα πουλιά που συνηθίζουν να κάθονται στις στέγες και τα οποία κάνουν θόρυβο, ζημιές και γεμίζουν το χώρο με ακαθαρσίες.

Τη λύση στο αιώνιο αυτό πρόβλημα βρήκε η Ελένη από τη Λάρνακα, η οποία με μια κατασκευή σε σχήμα πουλιού, την οποία μπορείς να τοποθετήσεις στη στέγη σου ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείς, φοβερίζει τα αληθινά πουλιά και άρα τα αποτρέπει από το να προσεγγίσουν τον χώρο σου.

 



Η κατασκευή ονομάζεται «Scaring bird» είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό και ανοίγει μέχρι 6 μέτρα, ενώ από το φύσημα του ανέμου η κινείται και άρα δίνει την αίσθηση ότι είναι πραγματικό πουλί.

Στοιχίζει 85 ευρώ και υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Η τοποθέτηση της κατασκευής στην ταράτσα είναι εύκολη, ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος δυσκολεύεται η Ελένη μπορεί να στείλει συνεργείο επί τόπου. Επιπλέον, με μια μικρή χρέωση, το συνεργείο αναλαμβάνει μάλιστα και καθαρισμό το χώρο σου από τυχόν ακαθαρσίες των πουλιών.

Για παραγγελίες: 24251005

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ