Ένα τριήμερο ψυχεδελικό μουσικό φεστιβάλ θα γίνει φέτος στη Λεμεσό

40 ώρες μουσικής, 32 παραστάσεις (16 από αυτές live), laser show, 3D mapping, ζογκλέρ, χορευτές και fire show, σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία στο χωριό Μονή της Λεμεσού, η οποία θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει το EarthPulse Promo Festival

 


Article featured image
Article featured image

Μπορείς να το αντέξεις;

 

Τρεις ημέρες γεμάτες με ήχους από Psychedelic Trance, chill out, hi – tech κ.α, που θα γεμίσουν τις δύο αρένες οι οποίες θα στηθούν στη μικρή κοινότητα που θα δημιουργηθεί στο σημείο για να φιλοξενήσει το κοινό. Ο χώρος διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα διαμορφωθεί και θα δημιουργηθεί μια μικρή κοινότητα που θα περιέχει κατασκηνωτικό χώρο, πάρκινγκ, τουαλέτες, ντουζιέρες, διακόσμηση από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, από ειδικές ομάδες από εξωτερικό και Κύπρο.

Επίσης θα προσφέρονται διάφορες υπηρεσίες για εξυπηρέτηση των παρευρισκόμενων όπως φαγητό, χυμοί, καφέδες, παγωτό – γρανίτες, μασάζ, yoga, πάγκοι. Στο χώρο θα στηθούν περίπτερα τα οποία θα παραχωρούνται στους ενδιαφερόμενους από τους διοργανωτές, έπειτα από σχετική συμφωνία, με σκοπό την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Το EarthPulse Promo Festival συγκαταλέγεται σε μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων που σκοπός τους είναι η προώθηση του EarthPulse Music Art & Culture Festival 2018, είναι το τρίτο event της σειράς και διοργανώνεται από την συνεργασία δύο ομάδων, από τους Sound Elements Production και Inner Activation Team. «Δεν είναι το πρώτο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής αλλά, είναι το πρώτο στο είδος του».

Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει με τις τιμές να κυμαίνονται από 30 μέχρι 60 ευρώ, ανάλογα με την περίοδο αγοράς (συν 5 ευρώ η εγγύηση για τα απορρίμματα).

 

*Οι συμμετέχοντες του φεστιβάλ θα παραλαμβάνουν κατά την είσοδο τους στο χώρο, σακούλια απορριμμάτων και όταν κατά την έξοδο τους από τον χώρο τις επιστρέφουν γεμάτες με τα απορρίμματά τους θα παραλαμβάνουν πίσω την εγγύησή τους. Όσοι δε θα πάρουν την εγγύηση πίσω, τότε από τα πέντε ευρώ κάθε σακούλας, τα δύο θα γίνουν δωρεά σε κοινωφελές ίδρυμα.



Τώρα και μέχρι τις 25/05/2017 είναι η τρίτη φάση εισιτηρίων με την τιμή να ανέρχεται στα 55,00 ευρώ προπώληση και στην είσοδο 65,00.

 

Πληροφορίες του Earthpulse Promo Fest:



Ημερομηνία:16-18 Ιουνίου 2017

Διάρκεια: 3 ημέρες, 2 νύχτες

Έναρξη: 16 Ιουνίου 2017

Λήξη: 18 Ιουνίου 2017

Τοποθεσία: Μονή Λεμεσού


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ