Ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικός για μπάνιο

Θερμές αέριες μάζες και σκόνη επηρεάζουν την περιοχή, σύμφωνα με το Kitasweather.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Τα ποσοστά σκόνης θα είναι κυρίως μέτρια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ αλλά σύντομα θα ενισχυθούν στα 3 έως 5 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, 27 έως 28 στα δυτικά, 29 έως 31 στα υπόλοιπα παράλια και 20 βαθμούς στη χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στα παράλια, και στους 10 στη χιονίστρα.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση, παραμένει όμως πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την Παρασκευή ο καιρός παραμένει ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο.

Το Σαββατοκύριακο αναμένονται πολύ θερμές αέριες μάζες στην περιοχή μας, οι οποίες θα φέρουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η θερμοκρασία φαίνεται ότι θα φτάσει στους 35-36 βαθμούς στο εσωτερικό το Σάββατο και στους 37-38 βαθμούς την Κυριακή.

Τη Δευτέρα και Τρίτη ο καιρός συνεχίζει ηλιόλουστος και θερμός. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή μικρή πτώση.

Από τα μέσα προς τέλος της ερχόμενης βδομάδας η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή αισθητή πτώση, με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό τις απογευματινές ώρες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ