Σεξομολογήσεις #323: «Ώσπου με επηρεάζει τούτον το πράμα, εν μπορώ να κάμω σοβαρό δεσμό»

Article featured image
Article featured image

Αγαπητέ μου Tipster, εδώ και αρκετό καιρό βλέπω και διαβάζω διάφορες εξομολογήσεις και σκέφτομαι ότι είναι καιρός να ακούσω και μία δεύτερη άποψη για τους προβληματισμούς μου. Είμαι 25 ετών και μέχρι σήμερα έχω κάνει 1 μόνο σοβαρή σχέση… το «σοβαρή» ας το υποθέσουμε, γιατί στην αρχή ήταν όλα ωραία, αλλά μετά άστα να πάνε… Να μην σου τα πολυλογώ ήμασταν μαζί για 2 χρόνια περίπου, αλλά προς το τέλος άρχισε η φάση να χαλά,  και ο λόγος; Επειδή ή έχω πολλές ανασφάλειες ή όντως εν παρατηρούσα ότι δεν ενδιέφερα την σχέση μου πλέον και υπέθετα διάφορα σενάρια ανησυχίας, τύπου πού είναι, με ποιους είναι, τι κάνει, αν μου λέει αλήθεια και άλλα πολλά. Ε… στο τέλος εχωρίσαμεν γιατί είχα φθάσει στο σημείο να μην ξέρω τι κάνω, τι λέω και ένιωθα ότι με φλόμωνε στα ψέματα. Τώρα εδώ και δύο μήνες είμαι σε μία σχέση η οποία απαιτεί υπομονή, πολλή υπομονή, γιατί υπάρχει η απόσταση και είναι ένας άνθρωπος που τον λατρεύω και τον θέλω στη ζωή μου αλλά… αυτό το αλλά… Μέσα-μέσα περνούν πάλε διάφορες τέτοιες σκέψεις, αμφιβολίες, ανασφάλειες και διάφορα άλλα που σκέφτουμαι ότι συμβαίνουν, αλλά στην πραγματικότητα ίσως να μην συμβαίνουν. Εάν συνέχεια έχω τούτο το πράμα να με επηρεάζει, δεν πρόκειται να κάνω σοβαρό δεσμό ποτέ, γενικά στη ζωή μου. Όμως, δεν πέρασα και λίγα… αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι πολύ δύσκολα μπορώ να προχωρήσω σε κάτι σοβαρό, αλλά όταν αφεθώ, γίνομαι χαλί να με πατήσει ο άλλος, και μετά μπαίνει αυτό το διαβολάκι στο μυαλό μου και τα τινάσσει όλα ίσια πάνω και γυρεύω το λάθος. Ποια είναι η άποψη σου για όλα αυτά Tipster μου;

Λευκωσιάτης

 

 

 

Αγαπητέ «Λευκωσιάτη» και απανταχού Κυπραίοι. Τα διαβολάκια του νου μας ξυπνούν μόνο άμα εμείς τα γαργαλάμε. Εν ανάγκη; Είσαι με κάποιον τζαι περνάς ωραία; Τι το χαλάς το πράμα με ανασφάλειες του τύπου «πού είναι, τι κάνει». Άφησ’ τον σιορ να κάμει τζαι τίποτε μόνος/η του. Μεν κουκκουφελλάτε τους συντρόφους σας. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! Είσαστε μαζί, απολαύστε το όση ώρα κρατά, τζαι τα υπόλοιπα λεπτά, τζαι ώρες ας κάμει κάτι δίχως έλεγχο.

ΚΑΝΟΝΑΣ 1ος

Αν θα μπω σε σχέση, πρέπει να έχω/νιώθω πλήρη εμπιστοσύνη στον άλλο.

ΚΑΝΟΝΑΣ 2ος

Αν θα κρατήσει μια σχέση, πρέπει να μην με φοβίζει η δέσμευση.

ΚΑΝΟΝΑΣ 3ος

Αν θα νιώθεις ότι με τη σχέση μετατρέπεσαι σε μιζεράμπλ, άηστο. Το σύνδρομο «Βικτωρ Ουγκό» επάλιωσε!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Κάμνω μια σχέση για να με ομορφαίνει, να με γεμίζει, να με τρέφει, να με ηρεμεί, να με απογειώνει, να με ανανεώνει. Αν όλα αυτά λείπουν από το μενού, άλλαξε εστιατόριο!


 

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ