Η Έμιλυ και ο Κώστας... δεν ψαρώνουν

«Δεν ψαρώνουμε» απάντησαν ο Κώστας και η Έμιλυ και αποδέχτηκαν αμέσως την πρότασή μας για να πρωταγωνιστήσουν στη διαφημιστικό σποτ της CITY που βρίσκεται αέρα αυτή την περίοδο.

 


Article featured image
Article featured image

Μάλιστα, τις τελευταίες δυο βδομάδες παίζει τόσο την τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο το βίντεο με τους δύο να πρωταγωνιστούν, έχοντας ως φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο πάνω στην θάλασσα αλλά και το θρυλικό πορτοκαλί βανάκι της VW.

Το μερικών δευτερολέπτων νέο σποτ της CITY, το οποίο όμως προέκυψε από πολύωρο γύρισμα, έχει (όπως και τα προηγούμενα που βγήκαν αέρα) στόρι που έρχεται να δέσει με το τελικό tag line, το οποίο αυτή τη φορά διαλαλεί πως… δεν ψαρώνουμε.

Ποιοι είναι όμως οι δύο άνθρωποι που πήγαν για ψάρεμα με outfit υπερπαραγωγή και κατάφεραν τελικά να φύγουν... πιάνοντας λαβράκι;

 



 

Το πρόσωπο του πρωταγωνιστή ίσως να σου φαίνεται γνωστό. Πρόκειται για τον Κύπριο ηθοποιό Κώστα Κωνσταντίνου, τον οποίο βλέπουμε καθημερινά να υποδύεται τον Παπά-Κωστή στη «Γαλάτεια», τη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ.

 



Αυτή την περίοδο, μάλιστα, συμμετέχει και στην παιδική σκηνή «Θέατρο Βεστιάριο», στην παράσταση «Τα 3 γουρουνάκια και ο λύκος ο Λιλύκος», ενώ από το Νοέμβριο θα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η Φόνισσα» στο Θέατρο ΚΡΑΜΑ.

 

 

 

Η πρωταγωνίστρια στο σποτ είναι η Έμιλυ Ξενοφώντος, της οποίας οι σπουδές δεν έχουν καμία σχέση με την υποκριτική. Ωστόσο, ανταποκρίθηκε με πολλή χαρά στην πρόκληση που της θέσαμε!

«Η όλη φάση ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα. Δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο και η εμπειρία ήταν τέλεια!».

Η Έμιλυ εργάζεται ως νοσηλευτική λειτουργός ψυχικής υγείας, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται (πολύ) και με τη μόδα. Είναι fashion blogger και στον ελεύθερο χρόνο της ράβει διάφορα ρούχα, καθώς το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα ραπτικής.

 




 




 

#big #dog #pellotzina #tzina #germanshepherd #fashionista #fashion #skirt #handmade #threads_by_emily

A post shared by Emily Cassidy (@chique__menina) on




 




 




 




 




 

A post shared by Emily Cassidy (@chique__menina) on




 

«Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι η σκηνή με το μαντήλι, την οποία κάναμε αμέτρητες φορές μέχρι να πετύχουμε το τέλειο πλάνο. Έζησα όμως την κάθε στιγμή και το απόλαυσα στο έπακρο».

Στη λογαριασμό Chique__menina στο Instagram μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες με δημιουργίες και πόζες της Έμιλυς. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ