Κυπριακή ομάδα κέρδισε το 3ο βραβείο σε σημαντικό διαγωνισμό διαφήμισης

Δεν χρειάζονται πολλά, λίγη φαντασία, λίγη δημιουργικότητα και μια καλή ιδέα για να φτιάξεις ένα όμορφο βίντεο, που δεν θα έχει καλή αισθητική, αλλά και κοινωνικό αντίκτυπο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Ετεοκλής Παπαναστασίου και η Ντανιέλλα Μαρία Ζίττη, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό «Young Lions Competition Greece», δημιούργησαν ένα σύντομο διαφημιστικό σποτ με τίτλο «Ο Ηλίας, εσύ και το κουμπί» με σκοπό, να προωθήσουν το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Γραμμή Ζωής».

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορά νέα ταλέντα από 18 μέχρι 28 ετών, απ’ όλο τον κόσμο και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του International Advertising Festival στις Κάννες.

Κάθε χώρα εκπροσωπείται από ένα δημιουργικό ζευγάρι, το οποίο καλείται να δημιουργήσει σε περιορισμένο χρονικό διάστημα μια διαφήμιση κοινωνικού περιεχομένου για έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό και αναδεικνύεται μέσα από τοπικό διαγωνισμό.

Η συμμετοχή του Ετεοκλή και της Ντανιέλλα, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στον διαγωνισμό Young Lions Competition Greece, που έγινε από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) στις 8 Μαΐου στο Λουτράκι. 

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο διαγωνισμός «Young Lions» ξεκίνησε το 2003 με πρωτοβουλία του περιοδικού Marketing Week και εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά. Το περιοδικό εξακολουθεί να στηρίζει τη διοργάνωση ως αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας.



Το 1ο βραβείο κέρδισε το σποτ «Ανελκυστήρας», του Πάνου Μυριάγκου και της Δήμητρας Καραγιάννη και είναι αυτό που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στις Κάννες. 

 

2ο Βραβείο

 

3ο Βραβείο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ