«Η μουσική δεν είναι πυροτεχνήματα, η μουσική είναι συναίσθημα»

Ναι μεν ο Πορτογάλλος Salvador Sobral ήταν ανάμεσα στα φαβορί για να κερδίσει, πλην όμως το τραγούδι του δεν είναι ένα «παραδοσιακό» τραγούδι για Eurovision, οπότε η νίκη του τον ώθησε να σταθεί σε αυτή ακριβώς την παράμετρο.

 


Article featured image
Article featured image

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και πριν ερμηνεύσει ξανά τη νικητήρια μπαλάντα «Amar Pelos Dois», με την αδερφή του αυτή τη φορά που ήταν και η συνθέτης του τραγουδιού, αλλά και ο άνθρωπος που έκανε όλες τις πρόβες καθότι ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και άρα δεν έπρεπε να κουράζεται πολύ, ο Salvador έκανε την πιο κάτω δήλωση:

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η μουσική είναι αναλώσιμη, είναι σαν fast food χωρίς κανένα περιεχόμενο. Η μουσική δεν είναι πυροτεχνήματα, η μουσική είναι συναίσθημα. Οπότε, ας προσπαθήσουμε πραγματικά να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να φέρουμε πίσω ξανά τη μουσική».

Απολαύστε το σχετικό απόσπασμα αλλά και την on stage ερμηνεία του μαζί με την αδερφή του, λίγο μετά που η Πορτογαλία κέρδισε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό της Eurovision.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ