Nespresso mania και στη Λεμεσό

Article featured image
Article featured image

Στη Λεμεσό, στο Olympic Residence, η boutique Nespresso θα εξυπηρετεί την πελατεία της, στην πιο ιδανική  περιοχή της πόλης, εκεί που συνδυάζεται η εμπορικότητα και η ψυχαγωγία, και όπου φιλοξενούνται μερικές από τις πιο πολυτελείς και μοντέρνες εμπορικές επωνυμίες στον κόσμο.

Η νέα boutique Nespresso στη Λεμεσό, θα παρέχει στους πελάτες μια άνετη και ευχάριστη δοκιμή καφέ και μια εμπειρία αγορών. Σε σχεδιασμένες ζώνες παρουσιάζονται, η μεγάλη ποικιλία σε Grand Cru καφέδες που προσφέρει, μαζί με όλη τη σειρά των μηχανών Nespresso και των αξεσουάρ που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προτιμήσεις.

Η Boutique Nespresso στη Λεμεσό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες των μελών του club της Nespresso.

Για όσους προτιμούν να εμβαθύνουν στην τέχνη της γευσιγνωσίας του καφέ Nespresso, ένας σπεσιαλίστας του καφέ είναι επί ποδός, για να τους καθοδηγήσει μέσα από την μεγάλη ποικιλία από Grand Cru καφέδες, δημιουργώντας από την αρχή ένα εξατομικευμένο ταξίδι για κάθε πελάτη.

Οι επισκέπτες στη boutique μπορούν επίσης να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της Nespresso -τη μοναδική διαδικασία και σύστημα παρασκευής και εξαγωγής του καφέ, καθώς και το φάσμα των μηχανών καφέ και των αξεσουάρ.

28ης Οκτωβρίου 353, Λεμεσός, Δ-Παρ 09.00-19.00. Πληρ. 80002233.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ