Η Δέσποινα φτιάχνει χειροποίητες κατασκευές στον πιο χαριτωμένο πολυχώρο της Αγλαντζιάς

Και εκεί μπορείς να πας κι εσύ, για να μάθεις να φτιάχνεις τις δικές σου χειροποίητες κατασκευές από ύφασμα, δέρμα, κλωστές, μέταλλο, ξύλο και κάθε λογής υλικό που μπορείς να φανταστείς.

 


Article featured image
Article featured image

«Ευτυχώς για μας έχει έρθει η εποχή που ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται και να νιώθει πως ένα προϊόν που φτιάχνει με τα χέρια του ένας άνθρωπος, έχει τεράστια διαφορά από ένα προϊόν που φτιάχνεται σε ένα εργοστάσιο και ακολουθεί την γραμμή παραγωγής, όσο όμορφο κι αν φαίνεται. Το χειροποίητο προϊόν αποτελεί απλά την αφετηρία και τον προορισμό του ανθρώπου από την αρχή της δημιουργίας του. Μπορεί να ξεκίνησε ως επιβίωση, αλλά στις μέρες μας αποκτά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας», γράφει η εμπνεύστρια και ιδιοκτήτρια του χώρου στη σελίδα του «The Birdhouse Etc.& Friends» στο Facebook.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία της ζωής της, να προτιμά το αυθεντικό, το δουλεμένο με το χέρι, αυτό που κρύβει πίσω του μια ιστορία και κόπο και ανάγκες και συναίσθημα.

Στο «The Birdhouse Etc.& Friends» στην Αγλαντζιά συνυπάρχουν καλλιτέχνες και χειροτέχνες από όλη την Κύπρο, οι οποίοι εκθέτουν την αγάπη και το πάθος τους για την τέχνη τους.

Παράλληλα, διοργανώνονται και εργαστήρια, στα οποία μπορεί κανείς να μάθει να φτιάχνει τις δικές του δημιουργίες, από ύφασμα, δέρμα, νήματα και κλωστές, χρώματα, μέταλλα, ξύλο, μπογιές, χαρτί, υλικά από τη φύση και πολλά άλλα, μπλεγμένα με αγάπη και φαντασία.

Δες τις μοναδικές δημιουργίες του «The Birdhouse Etc.& Friends» εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ