Σήμερα πάμε Μουσείο δωρεάν

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, το Μουσείο Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, εντελώς δωρεάν.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρέχονται και δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό, και για τα μικρά παιδιά έχουν προγραμματιστεί επίσης μοναδικές δημιουργικές δραστηριότητες με βάση τα έργα, τόσο της περιοδικής, όσο και της μόνιμης έκθεσης.

 

Δωρεάν ξεναγήσεις για ενήλικες

11:00 - 12:00 & 19:00 - 20:00

Δωρεάν ξεναγήσεις για οικογένειες με δημιουργική δραστηριότητα για τα παιδιά

17:00 - 18:00 & 18:30 - 19:30

Οι δραστηριότητες για τα παιδιά συμπεριλαμβάνουν συμπλήρωση ατέλειωτων εικόνων, ανακάλυψη της χρωματικής παλέτας Κυπρίων καλλιτεχνών, σταυρόλεξο και παιχνίδια παρατηρητικότητας, όπως είναι για παράδειγμα να βρουν τις διαφορές που θα υπάρχουν σε έργα σχεδόν πανομοιότυπα. Οι δραστηριότητες για τα παιδιά μπορούν να διεξαχθούν και αυτόνομα για οποιαδήποτε ώρα.

Στις 20:00 θα ακολουθήσει swing και rock n’roll συναυλία στην αυλή του Μουσείου από το συγκρότημα, The Fabulous Dillingers.



*Ελεύθερη είσοδος για όλα τα πιο πάνω (σνακ και ροφήματα θα πωλούνται κατά τη διάρκεια της συναυλίας).

**Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας, θα βρει κανείς συλλεκτικά αντικείμενα εμπνευσμένα από τη συλλογή του μουσείου, σε έκπτωση 20%. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ