«Λέω συνέχεια από μέσα μου “κρίμα που μένω Ελλάδα”»

Σίγουρα τον έχεις ξαναδεί, αφού συνεχώς περνάει μπροστά από τα μάτια μας, είτε από τηλεοράσεως, είτε από το ίντερνετ, είτε μέσω των billboards στον δρόμο. Ο Γιώργος Πούλης είναι το -εδώ και τρία χρόνια- κεντρικό πρόσωπο στις πολύ επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες της Primetel.

 


Article featured image
Article featured image

Η CITY θέλησε να μάθει ποιος είναι ο τύπος που ενσαρκώνει τον «ήρωα» της Primetel, πώς βιώνει όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα, αλλά και τι άλλο κάνει αυτή την περίοδο -μια και είναι ηθοποιός.



Γιώργο, με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το παιδικό θέατρο. Γράφω και σκηνοθετώ τις δικές μου παραστάσεις για παιδιά. Συνεργάζομαι με το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» και παρουσιάζουμε τις παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

 

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Δεν ήταν μια απόφαση που χρειάστηκε καιρός για να την πάρω. Απλά, σκέφτηκα πως αν δεν κάνω αυτό δε θα κάνω τίποτα άλλο. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, η ιδέα του θεάτρου με μάγευε. Προσπαθώ ακόμα και τώρα, μεγαλώνοντας, να κρατάω αυτή τη «ρομαντική» σχέση με τη δουλειά μου.

 

 

Ενώ παράλληλα κάνεις πολλά πράγματα στο θέατρο, θα σε ενοχλούσε αν ο κόσμος σε θυμόταν από τη συμμετοχή σου σε μια διαφήμιση;

Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το έχω βιώσει ακόμα. Οι διαφημίσεις είναι μόνο στην Κύπρο και το θέατρο στην Ελλάδα.

 

Πώς προέκυψε η συνεργασία με την PrimeTel;

Η αρχή έγινε τον Ιούνιο του 2014 σε μια οντισιόν στην Αθήνα. Έπειτα, ήρθε και η δεύτερη διαφήμιση και κάπως έτσι φτάσαμε για τρία συνεχόμενα χρόνια να είμαι το κεντρικό πρόσωπο.

 

 

Για ποιους λόγους θεωρείς πως έχουν επιτυχία οι καμπάνιες;

Θεωρώ πως πρωταρχικό ρόλο στην επιτυχία έχει το προϊόν αυτό καθαυτό. Είναι τόσο δυνατά τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η  PrimeTel, που λέω συνέχεια από μέσα μου «κρίμα που μένω Ελλάδα». Επιπρόσθετα, άλλος σημαντικός λόγος της επιτυχίας αυτής είναι σίγουρα τα δημιουργικά σενάρια που καλούμαι να εκτελέσω, όπως επίσης και η ωραία χημεία που έχουμε με την ομάδα της PrimeTel και του διαφημιστικού γραφείου.

 

Τον ρόλο σου σε μια διαφήμιση τον αντιμετωπίζεις το ίδιο σοβαρά με τον ρόλο σου σε μια παράσταση;

Φυσικά! Η σοβαρότητα στη δημιουργία του ρόλου, είτε στο θέατρο είτε στη διαφήμιση είτε στον κινηματογράφο, πρέπει να είναι η ίδια. Αλλιώς, το αποτέλεσμα φανερώνει την οποιαδήποτε προχειρότητα.

 

 

Εκτός από τις διαφημίσεις που σε είδαμε να πρωταγωνιστείς, έρχονται κι άλλες;

Έχουμε ήδη μια καινούρια, η οποία βγήκε αέρα αυτές τις μέρες.

 

 

Ποια η σχέση σου με την Κύπρο;

Είναι μια σχέση αγάπης. Τη λατρεύω την Κύπρο. Έχω κάνει τόσους φίλους πια που αισθάνομαι πως επισκέπτομαι το δεύτερο μου σπίτι.

 

Οι στόχοι σου για το μέλλον;

Οι μόνοι στόχοι που θέτω για το μέλλον είναι να είμαι καλά και δυνατός. Όσον αφορά στη δουλειά μου, θέλω να κάνω συνέχεια όσο αρτιότερες παραστάσεις μπορώ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ