Την Κυριακή 28 Μαΐου περπατάμε με υπερηφάνεια στο Cyprus Pride Parade2017

Περπατάμε όλοι μαζί για το δικαίωμα όλων μας, να ζούμε χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμό και προκαταλήψεις.

 


Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή 28 Μαΐου δίνουμε όλοι το παρών μας στην Πορεία Υπερηφάνειας 2017, από νωρίς το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας (δίπλα από το κτίριο της Βουλής).

Από τις 15:00 θα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες για παιδιά, όπως παιχνίδι, χορός και ανάγνωση παραμυθιών με αγαπημένους ήρωες των παιδιών (Πέπα το γουρουνάκι, Frozen και Star Wars), ζωγραφική προσώπου, εργαστήρι κατασκευής πλακάτ και σημαιών, πειράματα από το ScCo και πολλές άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εκκίνησης της Πορείας Υπερηφάνειας, που θα είναι πιο «δυνατή» από ποτέ, αφού θα τραγουδήσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευριδίκη και θα παίξει μουσική η ομάδα Boomdida African Beatz.

Η Πορεία Υπερηφάνειας θα ξεκινήσει γύρω στις 17:30, οπόταν ένα πολύχρωμο κύμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου θα κατακλύσει τους δρόμους της πρωτεύουσας, για να σταλεί δυνατά το μήνυμα της αγάπης, της αποδοχής, της αλληλεγγύης.

Ο τερματισμός της Πορείας Υπερηφάνειας 2017, αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 19:00 και πάλι στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, όπου θ’ ακολουθήσει κεφάτο πάρτι, με ελεύθερη είσοδο, μουσική, ποτό, φαγητό και φυσικά… κέφι.

Το πάρτι θα ξεσηκώσουν με τη μουσική τους ο Hovig, ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, το hip hop συγκρότημα TEAM Crew, οι γνωστοί Dj Mike Wildcut και DJ Marcos που θα βρεθούν πίσω απ’ τα decks μέχρι αργά, ενώ θα υπάρξει και drag show από τη γνωστή performer Niki ToDay (που έχει ανακυρηχθεί Miss Travestie Holland 2016).

 

*Φωτογραφία: Cyprus Mail


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ