Θα πας Λεμεσό για τη Γιορτή του Κατακλυσμού;

Η Γιορτή του Κατακλυσμού στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου, στον ανατολικό Χώρο Στάθμευσης του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου στο Μόλο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τους σκοπούς της γιορτής, ο πιο πάνω χώρος θα παραμείνει κλειστός από την Πέμπτη 1η Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη  6 Ιουνίου.

Ο Δήμος προτρέπει τους οδηγούς που χρησιμοποιούν καθημερινά τον εν λόγω χώρο στάθμευσης, καθώς και οι επισκέπτες της γιορτής, όπως χρησιμοποιούν τους άλλους χώρους στάθμευσης της παραλιακής οδού καθώς και τους χώρους στάθμευσης του Φοιτίδιου Αθλητικού Κέντρου Γ.Σ.Ο., της οδού Πάνου Σολομωνίδη  έναντι Πολιτιστικού Κέντρου Π. Σολομωνίδη και του Εναερίου.

Σημειώνει, τέλος, ότι το κοινό μπορεί να χρησιμοποιήσει  τη δωρεάν μεταφορά με το σύστημα «Park and Ride», το οποίο έχει ήδη εφαρμοστεί στην πόλη της Λεμεσού από τις 14 Απριλίου για να μεταβούν στο χώρο της Γιορτής παίρνοντας το λεωφορείο  Αρ. 30 από τις στάσεις Εναερίου (Οδός 28ης Οκτωβρίου) και  Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Οδός Φραγκλίνου Ρούσβελτ).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ