Ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει (επιτέλους) στο Survivor [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το ακούμε για καιρό τώρα, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε πότε ακριβώς και για ποιο λόγο θα «εισβάλει» ο Σάκης Ρουβάς στο SurvivorGR.

 


Article featured image
Article featured image

Κάποια βίντεο και κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό του Έλλαδίτη τραγουδιστή τις τελευταίες ημέρες, πρόδιδαν βέβαια ότι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά τίποτα περισσότερο.

Τα καλά νέα όμως έφτασαν σήμερα, ενημερώνοντας μας πως ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει απόψε στο «Survivor» για να γιορτάσει τις 100 ημέρες της εκπομπής στον αέρα, μαζί με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές».

Ο Σάκης Ρουβάς με τη λάμψη και την ξεχωριστή του τηλεοπτική εμπειρία θα προσδώσει το δικό του στίγμα απόψε το βράδυ στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ με ρόλο έκπληξη στο φαινόμενο «Survivor» (αλλά και αύριο στο επεισόδιο της Τετάρτης).

 



Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες αγωνίζονται και πάλι για τον αγώνα επάθλου. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει πως εκτός από το έπαθλο υπάρχει μία ακόμη μεγάλη, ιδιαίτερη έκπληξη που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει, χωρίς να τους την αποκαλύπτει. Όταν τελειώνει το αγώνισμα όλοι οι παίκτες επιστρέφουν, ενώ λίγο πριν φθάσουν ο παρουσιαστής έχει συνοδέψει τον Σάκη Ρουβά μ’ ένα ταχύπλοο σκάφος στην παραλία τους, όπου και τον συναντούν προς μεγάλη τους έκπληξη! Ο κορυφαίος Έλληνα σταρ ‘σπάει’ το άβατο της παραλίας των παιχτών για πρώτη φορά με τις δυο ομάδες να καλωσορίζουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη και να περνούν μαζί του αξέχαστες στιγμές ενωμένοι!  Ο Σάκης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίχτες γίνονται μία ομάδα και στέλνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι περισσότεροι από 149,000  τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 53,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 60,2%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 48,8%.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ