Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Ένας κρίσιμος αγώνας περιμένει απόψε το βράδυ τους παίκτες του «Survivor», οι οποίοι καλούνται ν’ αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας.

 


Article featured image
Article featured image

Η αγωνία, η δράση και οι ανατροπές επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη ένταση, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες απόλαυσαν την παραμονή τους στο παιχνίδι και στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου χωρίς τη διαδικασία της αποχώρησης.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» είναι έτοιμοι ν’ αγωνιστούν σήμερα σ’ ένα στίβο μάχης ιδιαίτερα απαιτητικό. Όλοι τους επιθυμούν διακαώς τη νίκη και θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για να την κατακτήσουν.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία και ποιοι την ατομική ασυλία; Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ έρχεται ένα συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor”.

Το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» κατάφερε να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το ποσοστό τηλεθέασης στα ανά τέταρτο στοιχεία να φτάνει το 61,7%. Στα νεανικά κοινά 18-24, επίσης στα ανά τέταρτο στοιχεία κατέγραψε 70,6%.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ