Κάπως έτσι θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor

Μετά από έναν αγώνα ντέρμπι στον οποίο ηττήθηκαν οι «Διάσημοι» και ύστερα από την ψηφοφορία των παικτών τους, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Bo είναι οι προτεινόμενοι παίκτες προς αποχώρηση από το Survivor.

 


Article featured image
Article featured image

Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor «Διάσημοι» και «Μαχητές», αφού και οι δυο ομάδες κέρδιζαν σχεδόν εναλλάξ.

Όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 η Σάρα Εσκενάζη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους απέναντι στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι περισσότεροι από 160,000, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,7% ενώ έφτασε μέχρι και 65,7% στα ανά τέταρτο στοιχεία στο σύνολο πληθυσμού.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για να κερδίσουν το σημαντικότερο έπαθλο του Survivor, την ασυλία.

Οι δυο ομάδες αριθμούν από πέντε παίκτες η καθεμιά και τα περιθώρια αποχώρησης παικτών έχουν λιγοστέψει.

Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας δίνει πλέον τη νίκη μόνο σ’ έναν παίκτη κι αυτός αναδείχθηκε χθες ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν τον έναν παίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Κώστας Κοκκινάκης έλαβε από τους συμπαίκτες του τρεις ψήφους και είναι ο πρώτος προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Δεύτερος είναι ο Bo που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, δικαιολογώντας την ψήφο του με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια.

Στο μεταξύ, στην παραλία το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Αν κι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το αγώνισμα που έγινε η αιτία να διαταραχθούν οι σχέσεις τους, «Διάσημοι» και «Μαχητές» εξακολουθούν να κρατούν… αποστάσεις μεταξύ τους.

Απόψε στις 21:15 συντονιστείτε στο ΣΙΓΜΑ για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ