Με βροχές θα μπει ο Ιούνιος

Με καλοκαιρινές βροχές θα υποδεχτούμε τον Ιούνιο σύμφωνα με τις προβλέψεις του kitasweather.com, αφού τόσο η Πέμπτη όσο και η Παρασκευή φαίνεται να αναπτύσσουν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

 


Article featured image
Article featured image

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος με τους άνεμοι να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 με 17 στα παράλια, και στους 8 στη χιονίστρα.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Μικρή άνοδος θερμοκρασίας.

Κυρίως την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα κυριαρχεί η ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Το τριήμερο του Κατακλυσμού ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, με μικρή πιθανότητα μεμονωμένης βροχής τη Δευτέρα.

Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο και αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο πάνω από την κανονική για την εποχή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ