Μια βραδιά αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι

Κάθε φορά που το γλυκό αεράκι του καλοκαιριού αρχίζει να μας χαϊδεύει το πρόσωπο έρχεται στο μυαλό μας εκείνη η θλιβερή 15η Ιουνίου που έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που σημάδεψε με τη μουσική του τους πόθους και τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς, ο Μάνος Χατζιδάκις.

 


Article featured image
Article featured image

Για όσους αγάπησαν τη μεγάλη αυτή προσωπικότητα, αυτόν το γνήσιο Έλληνα, νιώθουν, ακούγοντας καθημερινά τη μουσική του ότι δεν έφυγε από κοντά μας και ότι τα τραγούδια του θα συντροφεύουν πολλές γενιές ακόμα.

Η «Διάσταση» με το πολιτιστικό κέντρο «Τρακασόλ» διοργανώνουν στις 12 και 13 Ιουνίου και ώρα 20.30 τη μουσική βραδιά «Καλησπέρα στο κύριο Μάνο».

Για δύο περίπου ώρες συντροφιά με τους συνθέτες, Βάσο Αργυρίδη, Κώστα Κακογιάννη, με ερμηνευτές, την Αλίκη Χρυσοχού, το Στέφανο Γεωργιάδη, το Φωνητικό Σύνολο, τη Παιδική Χορωδία της «Διάστασης», το πιανίστα  Μανώλης Νεοφύτου, το κιθαρίστα  Βύρωνα Αθηνοδώρου και την ηθοποιό  Μαργαρίτα Ζαχαρίου.

Όλοι μαζί θα θυμηθούμε τα τραγούδια του, θα αφεθούμε να ερωτευτούμε, να ονειρευτούμε   και να αφήσουμε τις ψυχές μας να συναντήσουν το μεγάλο καλλιτέχνη.

Εισιτήρια προπωλούνται από το Ταμείο της «Οδού Ειρήνης 158» .

Τηλέφωνο: 25 878744

Μπορείτε να βρείτε και ηλεκτρονικά στο Tickethour.com.cy, αλλά και σε όλα τα ACS courier.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ