Έτσι θα είναι το Survivor χωρίς τον Κοκκινάκη

Ο Κώστας Κοκκινάκης από την ομάδα των «Διασήμων» αποχώρησε από το Survivor μετά την ψηφοφορία του κοινού κι όπως δήλωσε ο ίδιος: «από αυτό το ταξίδι μου στο παιχνίδι παίρνω μαζί μου εμπειρίες, φίλους και πολλή καρύδα στο αίμα μου».

 


Article featured image
Article featured image

Ένα… χορταστικό Survivor απόλαυσαν την Τετάρτη οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ, αφού περιλάμβανε παιχνίδι ερωτήσεων, αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και ταξιδιού καθώς και ψηφοφορία.

Το παιχνίδι κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το Survivor περισσότεροι από 16,000 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 58%, ενώ στις γυναίκες 18-44 ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 60,5%.

Νικητές στο αγώνισμα αναδείχθηκαν οι «Διάσημοι» με σκορ 10-5.

Το έπαθλο που κέρδισαν περιλάμβανε επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων με την οικογένειά τους, μετάβαση με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Πούντα Κάνα προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σόου στο club Coco Bongo, ένα υπέροχο δείπνο, διαμονή σε ξενοδοχείο κι ένα απολαυστικό πρωινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως σ΄ ένα έκτακτο  «Συμβούλιο του Νησιού» οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ή παίκτρια ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα εναπομείναντες παίκτες.

Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα συνεχιστεί κανονικά όπως γινόταν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας).

Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Την Κυριακή το βράδυ στις 21.15 συντονιστείτε στο ΣΙΓΜΑ για να απολαύσετε ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor, γεμάτο δράση, αγωνία, ανατροπές, εκπλήξεις κι ένα έπαθλο που θα λατρέψουν όλοι οι παίκτες στο άκουσμά του.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ