Τραγουδάμε Θανάση, Αλκίνοο, Χαρούλη και Μάλαμα στο Σκαλί

Μαζί με τους Περιπλανώμενους, απολαμβάνουμε τον έναστρο κυπριακό ουρανό στο Σκαλί Αγλαντζιάς και τραγουδάμε τα πιο όμορφα τραγούδια από αυτό που αποκαλούμε ποιοτικό ελληνικό τραγούδι.

 


Article featured image
Article featured image

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Χαρούλης, Σωκράτης Μάλαμας, Ματούλα Ζαμάνη, Λεωνίδας Μπαλάφας είναι ένα ενδεικτικό δείγμα καλλιτεχνών των οποίων η δουλειά διασκευάζεται από τους Περιπλανώμενους, το εξαιρετικό κυπριακό μουσικό σχήμα των Γιώργου Γρηγορίου (φωνή, λαούτο, τζουράς), Σταύρου Χριστοδούλου (φωνή, κιθάρα, μπαγλαμάς, μελώδικα, φλογέρα), Ελεάνας Ανδρέου (κοντραμπάσο), Χριστόδουλου Χριστοδούλου (βιολί) και Στέλλας Κουλούκουσα (τύμπανα).

Ένα 5μελές συγκρότημα που μας προσφέρει εξαιρετικά ακούσματα τα οποία συνδυάζουν στοιχεία ροκ, λαϊκής και παραδοσιακής ελληνικής και κυπριακής μουσικής

Πέρα όμως από την ίδια τη μουσική και την ωραία ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, έχουμε ένα ακόμα λόγο να πάμε ως το Σκαλί, αφού τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στον Σύνδεσμο Γονέων του Α΄ Δημοτικού Αγλαντζιάς, συνεχής προσπάθεια του οποίου είναι η βελτίωση της ποιότητας της σχολικής ζωής των παιδιών και η στήριξη των άπορων μαθητών του.

 

 

 

 

 

Η διοργάνωση γίνεται από κοινού από την ομάδα φίλων του Χαλαρά Καφέ και τον Σύνδεσμο Γονέων του Α΄ Δημοτικού Αγλαντζιάς και υποστηρίζεται από το Hope for Children και την ομάδα «Η Αγλαντζιά μας». Μάλιστα, η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αγλαντζιάς.

 

Όλες οι πληροφορίες πιο κάτω:




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ