Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο το τριήμερο

Πώς μεταφράζεται ακριβώς το «εποχική χαμηλή πίεση» και οι σχετικά θερμές αέριες μάζες, για τις οποίες διαβάζουμε στο kitasweather.com ότι επηρεάζουν την περιοχή μας;

 


Article featured image
Article featured image

Διάβασε επίσης με ένα κλικ: Το Fig Tree Bay όπως δεν το έχεις ξαναδεί

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά το απόγευμα όπου θα παρατηρούνται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς 3 έως 4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, 28 έως 29 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, 30 έως 31 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια και 21 βαθμούς στη χιονίστρα.

Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 με 19 βαθμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στα παράλια και στους 12 στη χιονίστρα.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά παντού ηλιόλουστος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα του Κατακλυσμού ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, με μικρή πιθανότητα μεμονωμένης βροχής. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Στα Locations, στο kitasweather.com, μπορείτε να δείτε τις πιθανότητες βροχής (Chance of rain) και τις ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή ξεχωριστά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ