Εικόνες και βίντεο από τις επιθέσεις στο Λονδίνο

Εφτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 48 τραυματίστηκαν, έπειτα από τις χθεσινοβραδινές τρομοκρατικές -όπως όλα δείχνουν- επιθέσεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και στη γνωστή αγορά της πόλης, Borough Market.

 


Article featured image
Article featured image

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα Αγγλίας), με το Λονδίνο να βιώνει λίγες μόνο μερικές εβδομάδες μετά την επίθεση στο Manchester (για περισσότερα εδώ), ξανά τον φόβο, τον τρόμο και την αβεβαιότητα.

Παρόλο που ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το ποιος ευθύνεται για την επίθεση, οι αρχές εντόπισαν μήνυμα που είχε σταλεί νωρίτερα το Σάββατο από το Ισλαμικό Κράτος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Telegram, καλώντας τους οπαδούς του να εξαπολύσουν επιθέσεις με φορτηγά, μαχαίρια και κάθε είδους όπλο εναντίον όσων αντιτίθενται στο Ισλάμ.

Η αστυνομία του Λονδίνου, που ήδη είχε αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester (22/5), ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να τα αναπτύξει επιπλέον, κυρίως στους δρόμους του Λονδίνου, όπου και θα υπάρχουν επιπλέον αστυνομικοί ανεπτυγμένοι σε όλη την πρωτεύουσα», ανέφερε ο Ρόουλι.

 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ SIGMALIVE

 




 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ