Τι συμβαίνει με την αγορά βιολογικών προϊόντων στην Κύπρο;

Στην αρχή ξεκίνησε σαν «μόδα» για λίγους και εκλεκτούς. Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν αυτό το νέο κύμα διατροφικής συνήθειας.

 


Article featured image
Article featured image

Μια άποψη που πλέον έχει ανατραπεί, με τα βιολογικά προϊόντα να ακολουθούν αυξητική πορεία στις προτιμήσεις των καταναλωτών και να αποκτούν συνεχώς φανατικούς ακόλουθους.

Η αγορά βιολογικών προϊόντων τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο βιώνει μια πρωτοφανή άνθιση με διάφορους παραγωγούς και καταστήματα να προωθούν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και τροφίμων που θεωρούνται βιολογικά.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη αγορά εξακολουθεί να είναι καινούργια με πολλές άγνωστες πτυχές. Γι’ αυτό το λόγο το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου ORGANIKO LIFE+, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η αγορά των βιολογικών προϊόντων στην Κύπρο: Από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή»,  την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 09:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών στη Λευκωσία.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και υποστηρίζεται από το Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών Κύπρου.

*Πληροφορίες: 25002282



Πρόγραμμα Ημερίδας:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ