Φωτίζουμε τους εξωτερικούς μας χώρους πληρώνοντας λιγότερα

Φτιάξαμε τον κήπο, τις βεράντες και τις πίσω αυλές και ετοιμαζόμαστε για καλοκαιρινές βραδιές με φίλους, όμως κάτι λείπει για να κάνεις ατμόσφαιρα.

 


Article featured image
Article featured image

Ο κατάλληλος φωτισμός, που θα δώσει εκείνο το ιδιαίτερο χρώμα και την απαραίτητη moody διάθεση που απαιτούν οι βραδιές… έξω απ’ το σπίτι.

Η PGS Lighting Electrical μπαίνοντας κι αυτή σε καλοκαιρινή διάθεση, προσφέρει  εκπτώσεις 45% σε όλα τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου για όλο τον Ιούνιο (εξαιρούνται φωτιστικά που βρίσκονται ήδη σε προσφορά).

Επιλέγοντας από μια τεράστια γκάμα επώνυμων φωτιστικών υψηλής ποιότητας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανανεώσει και να προετοιμάσει κατάλληλα τους εξωτερικούς του χώρους για το καλοκαίρι. Αμέτρητες επιλογές σε επιδαπέδια, επιτραπέζια και κρεμαστά φωτιστικά, φαναράκια, προβολείς, spotlights και LED strips, το κοινό θα μπορεί επίσης να πάρει ιδέες και εισηγήσεις από τους εξειδικευμένους σύμβουλους φωτισμού της PGS για σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση ανάλογα με τον κάθε χώρο.

Επιπρόσθετα, φέρνοντας φωτογραφίες του κάθε χώρου, οι σύμβουλοι θα μπορούν να προσφέρουν ακόμη πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού για ατμοσφαιρικό και λειτουργικό φωτισμό που θα αναδείξει τον κάθε χώρο.  

 



 

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pgs.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ