Τι είναι αυτό το #UniteCyprusNow που βάζουν όλοι στο προφίλ τους;

«Μα τι εν τούτο το πράμα που βάλλουν ούλλοι στα προφίλ τους στο Facebook έχει λλίες ημέρες;».

 


Article featured image
Article featured image

Ήταν η ερώτηση που έπεσε στο τραπέζι με όλους μας να αναρωτιόμαστε σε πιο πράγμα αναφέρεται η φίλη που είχε την απορία.

Όντως εδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα λίγο μετά την επανέναρξη των συναντήσεων των δύο ηγετών για να συζητήσουν τις πιθανότητες λύσης του κυπριακού, άρχισαν να εμφανίζονται στο Facebook διάφορες φωτογραφίες προφίλ στολισμένες με ένα πλαίσιο – κορνίζα, που γράφει #UniteCyprusNow.

Στην αρχή θεωρήσαμε πως ίσως πρόκειται απλά για μια πράξη στήριξης στις προσπάθειες των δύο ηγετών. Ψάχνοντας το λίγο όμως μάθαμε ότι το Unite Cyprus Now είναι κάτι περισσότερο. Είναι μια πρωτοβουλία πολιτών η οποία δημιουργήθηκε από ανθρώπους και των δύο Κυπριακών Κοινοτήτων για την προώθηση δράσεων για την που αφορούν την επανένωση της χώρας μας.

Η συγκεκριμένη δράση με το πλαίσιο #UniteCyprusNow στην φωτογραφία προφίλ, ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 8 Ιουνίου και όπως αναφέρει ανάρτηση των διαχειριστών της σελίδας ήδη περισσότεροι από 3500 χρήστες έχουν υιοθετήσει το #UNITECYPRUSNOW πλαίσιο στα προφίλ τους στο Facebook.

Με το μήνυμα «Μαζί μπορούμε να φέρουμε περισσότερα», η ομάδα του Unite Cyprus Now, καλεί όσους θέλουν να συμμετέχουν με κάθε τρόπο στην επανένωση του τόπου μας να τοποθετήσουν το πλαίσιο, στην εικόνα του προφίλ τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ