Οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί στη Λευκωσία για το ράλι [Τετάρτη και Σάββατο]

Για ακόμη μια φορά η πολύ πετυχημένη διοργάνωση «Διεθνές Ράλι Κύπρου 2017» έρχεται στην πρωτεύουσα και ήδη οι συμμετέχοντες «βράζουν» λάστιχο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Λευκωσίας υποδέχεται τη μεγάλη διοργάνωση το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 με την Ειδική Διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο της Λευκωσίας.

Για τη διεξαγωγή της ειδικής διαδρομής της Λευκωσίας δρόμοι, με επίκεντρο τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου, θα είναι κλειστοί από τις 0:00 μέχρι και τις 23:59.

 

Αναλυτικά:

Οδός Ρηγαίνης – κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Αρσινόης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου

Οδός Αιγύπτου – κλειστή από την πλατεία Λόυντ Τζωρτζ μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου

Οδός Μουσείου – κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Νεχρού τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου

Οδός Κινύρα – κλειστή από τη διασταύρωση στο γεφύρι Πεδιαίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου

Οδός Μάρκου Δράκου

Οδός Χαράλαμπου Μούσκου – μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κινύρα

Οδός Κωστή Παλαμά

Μία λωρίδα της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου

Οδός Χίλωνος – η κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Μουσείου

 

Σημειώνεται παράλληλα ότι την Τετάρτη 14/6/17 από τις 15:00 μέχρι τις 20:00 θα διεξαχθεί η αναγνώριση της διαδρομής από τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα, τα οποία θα διέλθουν από τους πιο πάνω δρόμους. Οι δρόμοι θα είναι μερικώς κλειστοί ενώ ειδική ρύθμιση της τροχαίας θα γίνεται από την Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση καθώς και τη διαδρομή του αγώνα στο www.cyprusrally.com.cy. «Απολογούμαστε για την όποια ταλαιπωρία του κοινού από τις διευθετήσεις που θα γίνουν με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της ειδικής διαδρομής της Λευκωσίας», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές.

Προτρέπεται το κοινό που θα ήθελε να παρακολουθήσει την ειδική διαδρομή να προσέλθει στον χώρο έγκαιρα, να χρησιμοποιήσει όλους τους παρακειμένους χώρους στάθμευσης και να ακολουθεί τις προτροπές της αστυνομίας και των κριτών ασφαλείας που θα στελεχώνουν τον χώρο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ