Κάποιος θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor

Κρίσιμος ο αγώνας απόψε στο Survivor, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας.

 


Article featured image
Article featured image

«Διάσημοι» και «Μαχητές» θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κερδίσουν κι έτσι να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ παρακολούθησαν περισσότεροι από 147 χιλιάδες τηλεθεατές που στο νεανικό κοινό 13-24 κατέγραψε κατά μέσο όρο 73,9%.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας αφού «Μαχητές» και «Διάσημοι» πήγαιναν πόντο-πόντο με τους τελευταίους να καταφέρνουν να πάρουν την πρωτιά με σκορ 10-8. Οι νικητές απήλαυσαν το έπαθλο που περιλάμβανε μηνύματα από τους fans τους αλλά και βίντεο κλήση με τις οικογένειές τους, τους οποίους έχουν να δουν σχεδόν τέσσερις μήνες.

Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας, στη συνέχεια η ηττημένη ομάδα θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία κι αργότερα το βράδυ όλοι θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού».

Εκεί θα γίνει η ψηφοφορία για τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση κι αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor, σύμφωνα με την κατάταξη δημοτικότητας των παικτών που διαμορφώθηκε όταν έγινε η 24ωρη ψηφοφορία.

«Ξαφνικό θάνατο» αποκαλούν πλέον «Διάσημοι» και «Μαχητές» το νέο τρόπο διαδικασίας αποχώρησης παίκτη από το παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει χρόνος να τον αποχαιρετήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα είναι πλέον μαζί τους στην παραλία και στα αγωνίσματα. 

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει απόψε το βράδυ στον αγώνα και ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία; Ποιοι παίκτες θα προταθούν προς αποχώρηση και ποιος τελικά θα φύγει από το Survivor;

Συντονιστείτε απόψε το βράδυ στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ για ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor.

Δράση κι ένταση στον αγωνιστικό χώρο αλλά και αγωνία στο «Συμβούλιο του Νησιού» αναμένεται να καθηλώσουν για μια ακόμη φορά τους τηλεθεατές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ