#anaskopisi 06-13/05/2014

Article featured image
Article featured image

Τράμπα η Αμμόχωστος

Ποινή 90 εκατ. στην Τουρκία επέβαλε το ΕΔΑΔ για εισβολή στην Κύπρο! Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο. Δυστυχώς, πολιτικά είμαστε κοντόφθαλμοι, τα 90 εκατομμύρια είναι η πληρωμή μας έναντι της άλλοτε δικής μας πόλης!

Τι ζήτησαν οι developers από την Τρόικα

Το Lobby των developes εξελίσσεται σε κάτι όπως λέμε εβραϊκό lobby. Προφανώς είναι τόσο ισχυρή αυτή η ομάδα του πληθυσμού που έχει απ’ ευθείας επαφές με την Τρόικα. Ε ρε γλέντια!

Νέα απάτη σε βάρος άνεργων στην Κύπρο!

Η κρίση, κρίση και οι απάτες ακόμη μεγαλύτερες! Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από επιτήδειους κυρίως μέσω διαδικτύου. Κάποιοι ψαρεύουν προσωπικά δεδομένα διαφημίζοντας θέσεις εργασίας και μάλιστα για υψηλόβαθμους!

Η Conchita κέρδισε την Eurovision!

Και όμως το κορίτσι με τα μούσια κέρδισε την Eurovision! Το μήνυμα για τους ομοφοβικούς είναι πλέον ισχυρό.

Σε μονάδα απεξάρτησης η μια ανήλικη που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Γιατί η ποινή των παιδεραστών πρέπει να είναι ιδιαίτερα σκληρή; Γιατί η καταστροφή των θυμάτων αφορά ολόκληρη της ζωή τους και όχι μόνο την στιγμή της αποτρόπαιης πράξης.

Βρέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικά σε κρεπερί

Όλα τα είχε η Λεμεσός, τα ναρκωτικά από τις κρεπερί έλειπαν. Προφανώς οι κρέπες του ιδιοκτήτη δεν είχαν και τόση πέραση με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να επεκταθεί και σε άλλους τομείς!

Είναι θέμα νοοτροπίας

Και όμως ο Πρίγκιπας William ταξίδεψε αεροπορικώς στην οικονομική θέση. Την ίδια ώρα οι υπερχρεωμένοι Κύπριοι που βρίσκονται στον κατάλογο των μη εξυπηρετούμενων δανείων, εξακολουθούν να ταξιδεύουν first class. This is Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ