Λίγη καλή μουσική με θέα τη θάλασσα παρακαλώ!

Αυτό είναι που μου αρέσει πολύ με το Almyra, ότι ποτέ δεν σταματά να δίνει διαφορετικά πράγματα στον κόσμο του. Αυτό σκέφτηκα αμέσως με το που έμαθα ότι φέτος το καλοκαίρι το ξενοδοχείο της αλυσίδας Thanos Hotels προσθέτει στο μενού ακόμη μια πολύ καλή επιλογή για τον κόσμο του.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Τεύκρος Νεοκλέους μαζί με την παρέα του, κάθε Σάββατο, στις 20:00, μετακομίζουν στον υπέροχο χώρο του Eauzone Spa Pool με ένα ένα upbeat μουσικό αφιέρωμα σε κομμάτια ελληνικά και ξένα από τη δεκαετία του ’80, του ’90 μέχρι και σήμερα, φιλοδοξώντας να σου δώσουν την ώθηση για να χορέψεις. Κάτι που τελικά πετυχαίνουν.

Άλλωστε, για όλο το 2017, το Almyra είναι χρυσός χορηγός του Paphos 2017, κάτι που σημαίνει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα πραγματοποιούνται διάφορες όμορφες εκδηλώσεις και εκθέσεις στους χώρους του ξενοδοχείου, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε ΕΔΩ.

Παρόλα αυτά, η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν μένει μόνο εκεί, αφού συνεχώς επιδιώκει να ανανεώνει το πρόγραμμα με νέες προσθήκες και εκδηλώσεις. Όπως για παράδειγμα τη ζωντανή ρεμπέτικη μουσική που θα παίζει κάθε Κυριακή στο «Ουζερί» ή την καινούργια πισίνα υπερχείλισης με θέα τη θάλασσα.

 



Είναι ο πολιτισμός, είναι η αγάπη για την τέχνη, οι ξεχωριστές βραδιές μουσικής και φυσικά η ιδιαίτερη φιλοξενία που τη συναντάς -κυριολεκτικά- σε κάθε τετραγωνικό του ξενοδοχείου, που δίνουν αυτό το κάτι διαφορετικό κάθε φορά που θα βρεθείς εκεί. Όπως η θέα του ήλιου όταν αργά το απόγευμα κάνει βουτιά στη θάλασσα, την ώρα που εσύ ακούς τις ταξιδιάρικες μουσικές του Τεύκρου και της μπάντας του.

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ