Κυπριακό app σου δίνει τη δυνατότητα να κερνάς ποτά από μακριά

Η παρέα βγήκε για ποτό και εσύ δεν είσαι εκεί. Είναι όμως τα γενέθλιά σου, παραιτήθηκες από τη δουλειά ή απλώς πήρε η ομάδα σου το πρωτάθλημα και θες να τους κεράσεις. Μάθε πως πλέον μπορείς να στείλεις στους φίλους σου το αγαπημένο τους ποτό, από μακριά, με μόνο 3 κλικ!

 


Article featured image
Article featured image

Κατεβάζεις απλά την εφαρμογή, διαλέγεις μια φίλη ή έναν φίλο σου από το facebook ή από τις τηλεφωνικές επαφές σου, μετά επιλέγεις το μαγαζί και το δώρο (μπορεί να είναι από ένας καφές μέχρι και δείπνο, αναλόγως του μαγαζιού), πληρώνεις και αυτό είναι!

Ο φίλος ή η φίλη σου ενημερώνεται αυτόματα για το δώρο, κατεβάζει την εφαρμογή και μπορεί να πάει όποτε θέλει στο εν λόγω μαγαζί για να απολαύσει το δώρο σου!

Ταυτόχρονα, κατεβάζοντας την εφαρμογή έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις δωρεάν ποτά που στέλνουν τα συμβαλλόμενα μαγαζιά στους χρήστες!

Αυτό είναι, με το iCheers μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου απλά, με ένα ποτό! Με την καινοτόμα αυτή εφαρμογή ανταλλάζεις αληθινά ποτά με τους φίλους σου και κερδίζεις δωρεάν ποτά από περισσότερα από 40 συμβαλλόμενα μαγαζιά σε όλη την Κύπρο (στην κεντρική φωτογραφία είναι το Bonamare στην Πάφο που συμμετέχει στο iCheers).

Κι αν τυχόν δεν βρίσκεις το αγαπημένο σου στέκι στην εφαρμογή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις από το ίδιο το μαγαζί να εγγραφεί στο δίκτυο iCheers -είναι δωρεάν!

Η εφαρμογή iCheers επιλέχθηκε-βραβεύτηκε στο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του CIIM και πέρασε στο Ideacy Accelerator ανταγωνιζόμενη άλλες 67 ιδέες από όλο τον κόσμο!

Για την ιστορία να πούμε πως η ομάδα του iCheers απαρτίζεται από 5 άτομα  με τεράστια φαντασία, χωρίς καμία αντοχή στο ποτό και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης και της διαφήμισης!

 



 

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή iCheers από εδώ: www.icheers.io/app

Facebook page www.facebook.com/iCheersHQ

*Οι χρήστες με IOS μπορούν να έχουν πρόσβαση στο iCheers από εδώ https://app.icheers.io/icheers/ ενώ σύντομα θα μπορούν να το κατεβάσουν και από το Appstore.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ