Ανδρική υπόθεση πλέον το Survivor

Ένα αυτοκίνητο κερδίζει απόψε το βράδυ στο «Παιχνίδι ερωτήσεων» του Survivor ο παίκτης που θα μαντέψει σωστά τις απαντήσεις που έχουν δώσει οι γονείς του στις ερωτήσεις του «Κουίζ».

 


Article featured image
Article featured image

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε και η ίδια δήλωσε: «Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε και το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ, για μένα σημαίνει πολλά, είναι μια προσωπική επιτυχία. Είμαι πολύ τυχερή κι ευλογημένη που έζησα αυτό το ταξίδι. Θα έχω πολλά να λέω στους φίλους μου και στα παιδιά μου. Αποχωρώ γεμάτη…»

Ανδρική υπόθεση πλέον το Survivor, αφού στο παιχνίδι απέμειναν πέντε άνδρες παίκτες. Χθες, στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα ασυλίας την προσωπική ασυλία κέρδισε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» από την ψηφοφορία όλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης που κέρδισαν την προσωπική ασυλία πρότειναν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα, προς αποχώρηση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε, με βάση την κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας, αφού είχε τις λιγότερες ψήφους.  Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατέγραψε κατά μέσο όρο το εκπληκτικό 71,5% στα ανά τέταρτο στοιχεία τηλεθέασης. 

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη του παιχνιδιού και η αγωνία εντείνεται.

Οι παίκτες με τα λιγοστά αποθέματά τους μάχονται να κρατηθούν μέχρι το τέλος.

Όλοι ελπίζουν για τον μεγάλο τελικό. Όμως ένας θα είναι ο νικητής!

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο μ’ ένα ανατρεπτικό «Κουίζ» και ερωτήσεις διαφορετικές από αυτές που έχουμε δει έως τώρα στο Survivor, αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, απόψε στις 21.15 στο ΣΙΓΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ