Νέο μενού στο Akakiko Λεμεσού και Αγίας Νάπας

Με νέα πιάτα από γεύσεις με άρωμα Ιαπωνίας, Κίνας, Ταϊλάνδης, Κορέας και Ταϊβάν ανανεώνεται το μενού του ασιατικού εστιατορίου Akakiko στο 5στερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia και στο Akakiko 2GO Αγία Νάπα.

 


Article featured image
Article featured image

Το νέο μενού του Akakiko περιέχει 15 ολόφρεσκες προτάσεις σε maki, με επιλογές από κινόα ή μαύρο ρύζι, ποιοτικά και ανανεωμένα black rice sushi και temaki που θα εντυπωσιάσουν.

Επίσης, δροσερές σαλάτες με ασιατικό άρωμα καθώς και μια ολοκαίνουρια κατηγορία, τα «επιλεγμένα πιάτα για την παρέα».

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη νέα γκάμα ζεστών πιάτων εμπνευσμένων από Κορέα και Ταϊλάνδη, τα οποία περιλαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας ψαρικά, θαλασσινά, κρεατικά και τραγανά λαχανικά που ικανοποιούν κάθε γούστο και προτίμηση αλλά και το εξαιρετικό sushi σε διάφορες επιλογές.

Στο νέο κατάλογο θα βρείτε επίσης τα κινόα maki Amazon Roll και την vegan επιλογή Zen Roll, την Papaya Salad, τα Gua Bao buns με βοδινό bulgogi, και το τραγανό Thai Calamari.

Στα signature κυρίως πιάτα δεσπόζει το εξαιρετικό Rib Eye Steak Teppan, το πικάντικο Kimchi Pork και το θεσπέσιο Halibut Tagliatelle.

Το Akakiko Λεμεσού, σας ταξιδεύει με την πανέμορφη θέα της θάλασσας ενώ το Akakiko 2GO Αγίας Νάπας σας προσφέρει μια γρήγορη και ποιοτική λύση στο weekend ή στις διακοπές σας.

Μπορείτε να απολαύσετε το ανανεωμένο μενού του Akakiko στη Λεμεσό, στο ξενοδοχείο The Royal Apollonia (Γεωργίου Α., Ποταμός Γερμασόγειας) και στην Αγία Νάπα (Λεωφόρος Νησί 18) καθημερινά για μεσημεριανό και για δείπνο από τις 12:00 μέχρι τις 24:00.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 77778022.

Για online παραγγελίες ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ