Αλκίνοος Ιωαννίδης και Karine Polwart μαζί στη σκηνή του Πάφος17

Μια σπάνια, πολυσυλλεκτική συναυλία στα πλαίσια του Πάφος – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια μεγάλη συναυλία στην Πάφο, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ελληνική με την ξένη τραγουδοποιία, το μικρό ακουστικό σύνολο με τη συμφωνική ορχήστρα, το προσωπικό με το συλλογικό και δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό αποτέλεσμα για το κοινό.

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ερμηνεύσει γνωστά του τραγούδια, πλαισιωμένος από τους σπουδαίους σολίστες και σταθερούς συνεργάτες του, Γιώργο Καλούδη, Φώτη Σιώτα, Μανόλη Πάππο και Δημήτρη Τσεκούρα. Προσκεκλημένη στην παρέα τους θα είναι η ιδιαίτερη Σκωτσέζα τραγουδοποιός Karine Polwart.

Ο Αλκίνοος και η Karine έχουν ήδη παρουσιάσει στη Σκωτία την κοινή τους προσέγγιση σε παλαιότερο αλλά και σε καινούργιο, δικό τους υλικό. Ένα δείγμα της συνεργασίας τους παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Στο δεύτερο μέρος, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Κουντούρη, θα κατακλύσει τη μεγάλη σκηνή. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ενορχηστρώνει τα τραγούδια του ειδικά για την περίσταση και τα παρουσιάζει με το συγκρότημά του, αλλά και με την ορχήστρα που αποτελεί το μουσικό μέλλον του τόπου μας. Η σύμπραξη του καταξιωμένου Κύπριου τραγουδοποιού και συνθέτη με τη νέα γενιά Κυπρίων μουσικών, έχει για τον ίδιο, αλλά και για εμάς, ιδιαίτερη σημασία.

 

Πάφος: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου, 20:30

Εισιτήρια: €20, €15 (μαθητές, άνεργοι, συνταξιούχοι)

Αγορά Εισιτηρίων ηλεκτρονικά εδώ.

Προπώληση: Περίπτερα So Easy παγκύπρια / περίπτερο Time-Out (Ακαμαντίδος 2, Πάφος, 26 949522)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ