Η Αντέλ αποχαιρετά τους θαυμαστές της για πάντα;

Τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να κάνει ξανά περιοδείες, εξηγεί με ένα της χειρόγραφο μήνυμα η Αντέλ.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα μέλος του φαν κλαμπ της ανέβασε στο Instagram ένα χειρόγραφο σημείωμα που φέρεται ότι είναι της Αντέλ και το οποίο μοιράστηκε μαζί με το πρόγραμμα της συναυλίας.

Το σημείωμα, που φέρει την υπογραφή της Αντέλ, γράφει:

«Αυτό ήταν, μετά από 15 μήνες στο δρόμο και 18 μήνες κυκλοφορίας του "25" φτάσαμε στο τέλος. Κάναμε περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική και τέλος πήγα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία είναι ένα περίεργο πράγμα που δεν μου ταιριάζει ιδιαιτέρως. Είμαι πραγματικά σπιτόγατος και απολαμβάνω τόσο πολύ τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι συγκλονισμένη και έχω μία τρομακτική εμπειρία από τις περιοδείες.

Μέχρι τώρα έκανα 119 εμφανίσεις και με αυτές τις τελευταίες τέσσερις θα φτάσω τις 123, ένιωσα την απόλυτη συγκίνηση και ευχαρίστηση. Έκανα αυτήν την περιοδεία μόνο για σας και ελπίζω να σας άγγιξε με τον τρόπο που άγγιξαν εμένα μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.

Ήθελα οι τελευταίες μου εμφανίσεις να γίνουν στο Λονδίνο γιατί δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδεία και έτσι θέλω η τελευταία φορά να είναι στην πατρίδα μου.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε, για όλη σας την αγάπη και την καλοσύνη. Θα τα θυμάμαι όλα αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας αγαπάω. Καληνύχτα για τώρα».




 

"after 15 months on the road and 18 months of 25 we are at the end"  #Adele

A post shared by Adele Fans (@adeleclubfans) on




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ