Διαγωνισμός «Πάμε Ρώμη» [διεκδίκησε 2 εισιτήρια για την αιώνια πόλη]

Αυτό το φθινόπωρο, το SigmaLive μάς ταξιδεύει στη μαγευτική Ρώμη, την πρωτεύουσα των ζυμαρικών!

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την εταιρεία Μιτσίδης, το Sigmalive.com συνεχίζει να προσφέρει εκπλήξεις για τους αναγνώστες της ιστοσελίδας του με το διαγωνισμό «Πάμε Ρώμη», δίνοντας σε ένα τυχερό νικητή και ένα φίλο του, την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη μαγευτική Ρώμη, την πρωτεύουσα των ζυμαρικών.

Το βραβείο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής στην Οικονομική Θέση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου, από την Κύπρο απευθείας στη Ρώμη.

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2017. Ισχύουν άλλοι όροι και προϋποθέσεις.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό «Πάμε Ρώμη» πατήστε ΕΔΩ, συμπληρώστε ένα απλό έντυπο εγγραφής, και κάντε κλικ στο Εγγραφή τώρα!

Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για συμμετοχή είναι η Κυριακή, 30 Ιουλίου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά, και θα πρέπει να ζουν στην Κύπρο για μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Η Εταιρεία Μιτσίδη

Όλα άρχισαν το 1932, όταν τα αδέλφια Χρυσόστομος και Κώστας Μιτσίδης αγόρασαν ένα παραδοσιακό πετρόμυλο στην καρδιά της Λευκωσίας. Αυτό ήταν το ξεκίνημα μιας συνεχιζόμενης πορείας εξέλιξης και ποιότητας, που πέρασε από γενιά σε γενιά. Μέσα στις δεκαετίες που ακολούθησαν η μικρή οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε στην μεγαλύτερη και πιο έμπειρη βιομηχανία αλεύρων και ζυμαρικών στην Κύπρο.

Σήμερα, τα προϊόντα Μιτσίδη έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του Κύπριου καταναλωτή σαν τα αγαπημένα άλευρα και ζυμαρικά που γνωρίζει και προτιμά όλη η Κύπρος, και με την κορυφαία ποιότητα και μοναδική γεύση τους κυριαρχούν με μεγάλη διαφορά στην Κυπριακή αγορά.

Ταυτόχρονα, τα προϊόντα Μιτσίδη εξαπλώνονται με ραγδαίους ρυθμούς και στο εξωτερικό, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ