Η Γεωργία και ο Θανάσης είναι οι μεγάλοι τυχεροί που θα πάνε στον τελικό του Survivor

Η Γεωργία Παντελή και ο Θανάσης Θρασυβούλου από τη Λεμεσό είναι οι μεγάλοι τυχεροί του διαγωνισμού που διοργάνωσε η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Xenos Travel, με έπαθλο δύο VIP εισιτήρια για τον τελικό του Survivor τον οποίο θα παρακολουθήσουν από κοντά. 

 


Article featured image
Article featured image

Όπως μας είπε η Γεωργία, μόλις έμαθε για τον διαγωνισμό έστειλε αμέσως μήνυμα για να λάβει μέρος, άλλα στη συνέχεια το έβγαλε εντελώς από το μυαλό της αφού δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι αυτή η μεγάλη τυχερή.

«Αφού το ταξίδι που προσφέρει το ΣΙΓΜΑ και το Xenos Travel, τους οποίους και ευχαριστούμε, είναι για δύο άτομα, εννοείται πως θα πάμε μαζί με τον σύντροφό μου. Είμαστε και οι δύο φανατικοί τηλεθεατές του Survivor.

Έστειλα το μήνυμα και μετά από περίπου μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο ένας άγνωστος αριθμός και μου ανακοίνωσαν πως είμαι εγώ αυτή που κέρδισε το εισιτήριο για Ελλάδα. Στην αρχή, νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα, μόλις όμως κατάλαβα πως ήταν αλήθεια χάρηκα πάρα πολύ» λέει χαρακτηριστικά η Γεωργία.

Όταν τους ρωτήσαμε να μας πουν ποιον παίκτη υποστηρίζουν και θα ήθελαν να τον δουν να κερδίζει το παιχνίδι, η Γεωργία είπε πως υποστηρίζει τον «τρελό» Κύπριο, ενώ ο Θανάσης είπε για τον Ντάνο.

Το ζευγάρι ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης για Αθήνα, με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα (όλοι οι φόροι αεροδρομίων και ο επίναυλος καυσίμων είναι πληρωμένοι). Θα παρακολουθήσουν τον τελικό του SURVIVOR σε VIP θέσεις και θα διανυκτερεύσουν (b&b) σε δίκλινο δωμάτιο, σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ