Βρήκαμε δύο περίπτερα στην Κύπρο που κάνουν delivery

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να μην χρειαζόταν να πας μέχρι το πλησιέστερο περίπτερο για να αγοράσεις τα απαραίτητα, αλλά να τα έβρισκες ακριβώς έξω από το σπίτι σου;

 


Article featured image
Article featured image

Δηλαδή μόλις πεθυμήσεις παγωτό, σοκολάτα ή αν τελειώσει το πακέτο από τα τσιγάρα σου να ξέρεις πως με ένα τηλεφώνημα θα τα έχεις κοντά σου.

Η υπηρεσία delivery από περίπτερα είναι αρκετά διαδεδομένη σε άλλες χώρες, ωστόσο στην Κύπρο ξεκίνησε δειλά-δειλά τα τελευταία χρόνια να κάνει την εμφάνιση της.

Υπάρχουν μερικά περίπτερα που αποφάσισαν να προσφέρουν στους Κύπριους καταναλωτές το κάτι παραπάνω, προσθέτοντας στην επιχείρηση τους την υπηρεσία home delivery.   

Και επειδή είναι ωραία να ανοίγεις την πόρτα σου και να βρίσκεις όλα όσα χρειάζεσαι, εμείς σας παρουσιάζουμε 2 περίπτερα στην Κύπρο που κάνουν delivery.

 

Minimarket Kiosk Delivery – Λεμεσός

Το περίπτερο λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια στη Λεμεσό, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε πριν 8 μήνες να διευκολύνει τους πελάτες του και να τους προσφέρει τα προϊόντα του ακριβώς έξω από την πόρτα τους.

Το delivery είναι διαθέσιμο τρεις φορές την εβδομάδα: Δεύτερα, Τετάρτη και Παρασκευή, μετά το μεσημέρι.  

Η πληρωμή γίνεται στην πόρτα και υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής και με visa.

Οι αγορές σου ωστόσο πρέπει να ξεπερνούν τα 10 ευρώ.

Τηλέφωνο: 99 821992

 

Δείτε επίσης: 10 περίπτερα με ονόματα που μας κίνησαν την περιέργεια

 

Χρίστος & Σκεύη Λτδ – Λευκωσία

Το περίπτερο Χρίστος & Σκεύη Λτδ στο Γέρι, το οποίο κλείνει σύντομα δύο χρόνια λειτουργίας, εισήγαγε πρόσφατα την υπηρεσία delivery.

Η υπηρεσία διατίθεται από Τρίτη μέχρι Κυριακή, μεταξύ των ωρών 17.00 και 23.00, καλύπτοντας τις περιοχές Γερίου και Λατσιών.

Η χρέωση της υπηρεσίας delivery ανέρχεται στο 1 ευρώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ