Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα καλό καφέ;

Μια στιγμή απόλαυσης; Χιλιάδες αναμνήσεις; Το πρωινό ξύπνημα για τη δουλειά; (αυτό που δεν γουστάρεις). Ένα όμορφο απόγευμα με φίλους; Ένας καλός καφές μπορεί να κρύβει πίσω του αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και σίγουρα ένας καλός καφές κρύβει πίσω του μια ολόκληρη επιστήμη.

 


Article featured image
Article featured image

Μια φιλοσοφία ζωής, που ασπάζονται ευλαβικά στα Coffee Island, δημιουργώντας αρώματα, γεύσεις και χαρμάνια που σε ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά, ενώ παράλληλα σε δροσίζουν, σε χαλαρώνουν, και σου προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες.

Από την επιλογή του ωμού κόκκου από τις καλύτερες φάρμες σ’ όλο τον κόσμο με απευθείας εμπόριο, τα μυστικά της τέχνης του καβουρδίσματος που γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, τη γνώση και την τεχνοτροπία, τη μελέτη και τις γευστικές δοκιμές, τους συνεχείς ελέγχους και τις μετρήσεις μέχρι να φτάσει στο φλυτζάνι, όλα γίνονται με εμμονή στην ποιότητα.

Παράλληλα θέλοντας να μεταφέρει την ίδια εμπειρία απόλαυσης και στο σπίτι, στην Coffee Island σε βοηθάνε να επιλέξεις τον κατάλληλο για τα γούστα σου φρεσκοαλεσμένο καφέ, μετατρέποντας σε στην ουσία σε ένα home barista, μέσα από τα tutorial «how to videos» που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της

 

Διάβασε κι αυτό: Αν ξέρεις από καλό καφέ, σίγουρα ξέρεις και από «3rd wave coffee»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ