Τον Σεπτέμβρη το γήπεδο του Ορφέα ανεβαίνει στο επίπεδο 11

Και πετάει μακριά!

 


Article featured image
Article featured image

Όχι δεν αλλάζει κάτι στη διαμόρφωση του γηπέδου, ούτε θα γίνει κάποια αναβάθμιση στο χώρο, αυτό που θα «παίξει» είναι το αναβαθμισμένο Flying Away Festival 2017: Level Eleven.

Το αγαπημένο φεστιβάλ, ανεβάζει επίπεδο καλοσωρίζοντας το Level Eleven με δεκάδες Κύπριους καλλιτέχνες και designers να εκθέτουν τα δημιουργήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια για ακόμη μια χρονιά με μια μεγάλη γκάμα δημιουργιών!

Το κοινό, όπως κάθε χρόνο θα μπορεί να παραγγείλει ή να αγοράσει απευθείας τα έργα-δημιουργίες που επιθυμεί, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες και δημιουργούς του τόπου μας.

Φεστιβάλ όμως χωρίς μουσική δεν γίνεται, για αυτό φέτος όσοι βρεθούν στο 3ημερο φεστιβάλ βέβαια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσική από δημοφιλείς Dj’s μέχρι τη στιγμή που σπουδαία ονόματα θα ανέβουν στο stage.

 



Στις 8 Σεπτεμβρίου, οι Μπλε επανεμφανίζονται στη σκηνή του φεστιβάλ γιορτάζοντας την 20ετή τους πορεία, στις 9 Σεπτεμβρίου ακολουθούν οι Melisses και τέλος την  Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου οι Locomondo επανέρχονται για να ανεβάσουν (κι άλλο) τη θερμοκρασία.

Όλα αυτά παρέα με street food και παγωμένη μπύρα από τα μαγαζάκια φαγητού και ποτού.

 



#INFOS

Ημερομηνίες: 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών.

Τα παιδιά κάτω των 17 θα πρέπει να εισέρχονται στον χώρο του φεστιβάλ με τους γονείς τους.

Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 00:00

 

*Για νέα και περισσότερες πληροφορίες στο facebook page Flying Away Art & Music Festival.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ