«Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί απ’ όσο ήμασταν εμείς στο Survivor»

Ο Σπαλιάρας το τερμάτισε (πάλι) και το twitter ανέλαβε δράση.

 


Article featured image
Article featured image

Μάλλον το μοντέλο/παρουσιαστής/ηθοποιός δεν το έχει και πολύ με τις δημόσιες δηλώσεις, και τοποθετήσεις. Κι αν η αποκάλυψη του πριν μερικά χρόνια ότι έχει πάει με 4000 γυναίκες σχολιάστηκε με χιούμορ και του προσέφερε «καλή» δημοσιότητα, η τελευταία του δήλωση όντας καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη Survivor Πανόραμα, μάλλον θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πρώην, πολύ δημοφιλής, παίχτης του Survivor βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΙ και λίγο η χαλαρότητα της κουβέντας, λίγο το καλοκαίρι, λίγο η ζέστη του ξέφυγε και η ατυχής ατάκα ότι οι λαθρομετανάστες (φάουλ1), είναι πιο τυχεροί απ’ αυτούς που βρέθηκαν στο Survivor και καλούνταν να επιβιώσουν σε δύσκολες συνθήκες (φάουλ2).

«Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε».   Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση, αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη... Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα  εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος, δεν μπορώ να το περιγράψω! Τα συναισθήματα που ένιωθα τις πρώτες μέρες δεν μπορώ ούτε να τα περιγράψω, ήτα τεράστιο σοκ», είπε επακριβώς ο πρώην παίχτης του ελληνικού ριάλιτι, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις στο twitter.

 










ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ