Ο Κοντίδης δωρίζει το αγωνιστικό σωσίβιο που φορούσε στο Ρίο

Για συλλέκτες και μη, το σωσίβιο που είχε φορέσει ο Κύπριος ολυμπιονίκης κατά τη διάρκεια της ολυμπιάδας του Ρίο 2016, όπου κατέλαβε την 7η θέση, είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δώρο και ένα πολύ καλό ενθύμιο.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντίδης δωρίζει στους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπογεγραμμένο αγωνιστικό σωσίβιο μάρκας Zhik, το οποίο είχε φορέσει στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Ο τρόπος που θα προκύψει ο νικητής είναι απλός και το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να το διεκδικήσουν είναι ένα like και ένα share στη σχετική ανάρτηση που έχει ανεβάσει ο 27χρονος ιστιοπλόος, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Με αυτό τον τρόπο κερδίζει ο ίδιος ο αθλητής, ή μάλλον η επίσημη σελίδα του, ενώ επίσης κερδίζεις κι εσύ μια ευκαιρία να βάλεις στη συλλογή σου ένα σπουδαίο αναμνηστικό δώρο.

Ο νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση, ενώ μάλιστα ο μεγάλος τυχερός θα έχει τη ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Παύλο Κοντίδη, αφού την παράδοση του δώρου θα την κάνει ο ίδιος στη Λεμεσό.

Την περίοδο αυτή ο Κοντίδης βρίσκεται στην Κροατία όπου προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των σκαφών Laser, που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο και είναι ο σημαντικότερος φετινός αγώνας για τον ιστιοπλόο του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ