Τι χρήση μπορούν να έχουν 100 βαρέλια σε παραλία της Πάφου;

Βλέποντας αρχικά την κεντρική φωτογραφία του άλμπουμ έτσι όπως ανέβηκε στο Facebook, αρχικά ξαφνιάζεσαι. Πατώντας, όμως, για να δεις και τις υπόλοιπες φωτογραφίες, το θέαμα είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό και κυρίως ενθαρρυντικό.

 


Article featured image
Article featured image

Παιδιά κάθε ηλικίας αλλά και ενήλικες, συμμετείχαν στο Drum Circle Workshop της Αλέξιας Βασιλείου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην παραλία στο Νέο Χωριό Πάφου, κάτω από το ξενοδοχείο Anassa.

Μαζί με την Αλέξια, ήταν και οι κρουστοί Batukinio οι οποίοι έδιναν τον ρυθμό στους συμμετέχοντες.

Το εν λόγω workoshop πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Re-bE, Μέθοδος Μουσικής Ακρόασης - Μουσικό Κίνημα» της Αλέξιας Βασιλείου, το οποίο είναι βασισμένο στη μουσική ακρόαση ηχογραφημένης και ζωντανής μουσικής και απευθύνεται σε παιδιά και σε εφήβους από 6-18 χρονών.

Το «Re-bE», που σημαίνει να επανέλθουμε στην αυθεντική μας κατάσταση, η οποία είναι μία κατάσταση συνεχούς και διαρκούς χαράς μέσω της Μουσικής και της Έκφρασης, εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2017 των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Να πούμε πως τα εργαστήρια, ολοκληρώνονται με συναυλία της Αλέξιας «Alexia LIVE at Anassa», στο Ξενοδοχείο Άνασσα, το Σάββατο 22 Ιουλίου, στις 21.00 (διάβασε περισσότερα εδώ). Σημαντικό είναι πως, παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και στη συναυλία βάσει των ταλέντων και κλίσεων του καθενός. Παραδείγματος χάρη: φωνή, μουσικό όργανο, αυτοσχεδιασμός, σκηνικά, φωτισμός, ενδυματολογία, διοργάνωση κ.ά.

 

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από το εργαστήρι με τα βαρέλια στην παραλία:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ