Γιατί άλλαξαν άθλημα οι κορυφαίοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές; [ΒΙΝΤΕΟ]

Γιάννος Οκκάς, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Μάριος Νικολάου, κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και επιδόθηκαν σε layups και τρίποντα.

 


Article featured image
Article featured image

Όλα αυτά στον αγώνα κατά της λευχαιμίας, αφού μέσα από ένα ευφάνταστο τηλεοπτικό σποτ καλούν τους νέους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να στρατευθούν στη μάχη κατά της λευχαιμίας.

Με τον τρόπο αυτό, το «Γκολ στη Ζωή» στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και της ΟΠΑΠ Κύπρου, που έχουν επιδοθεί σε μια μεγάλη εκστρατεία, στη μάχη κατά της λευχαιμίας, προσκαλώντας τους νέους 18-45 χρόνων να συνδράμουν στον αγώνα αυτό, εγγραφόμενοι ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Μία πολύ απλή διαδικασία, με λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα, μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή. Έτσι με μπροστάρηδες τους γνωστούς ποδοσφαιριστές, «Γκολ στη Ζωή», Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και ΟΠΑΠ Κύπρου ενώνουν δυνάμεις και συνεχίζουν τον αγώνα για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/goalstizoi και στο www.goalstizoi.com.cy όπου μπορούν να γίνουν και εγγραφές εθελοντών στο «Γκολ στη Ζωή».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ